JOI

0
2

22:15 PRO CINEMA

Joc diabolic (thriller, 2011) Cu: Kevin Zegers, Victor Garber, Laura Vandervoort, Devon Bostick, Dustin Milligan, Tatiana Maslany, Stephen McHattie

Plin de datorii şi fără nicio rezolvare, lui Paul Dynan (Kevin Zegers) îi vine ideea sa răpească trei copii. Ajutat de Jenna (Tatiana Maslany), cei doi cer în schimbul copiilor o răscumpărare de trei milioane de dolari. Dynan ameninta părinţii copiilor ca dacă anunta politia, nu ii vor mai vedea pe acestia. Cei trei tati Clifford Jones (Stephen McHattie), Bob Vincent (Victor Garber) si Richard Nader (Ray Liotta) incearca singuri sa rezolve situatia, dar cand Jenna impusca unul dintre ostatici, lucrurile scapa de sub control.

20:00 HBO

Armageddon (SF, SUA, 1998) Cu: Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Ben Affleck, Liv Tyler, Will Patton

Cu Bruce Willis, Ben Affleck, Billy Bob Thornton, Liv Tyler, Steve Buscemi şi Will Patton, filmul este o călătorie plină de suspans şi multă acţiune. Când directorul executiv de la NASA, Dan Truman, descoperă că Pământul mai are doar 18 zile până să fie distrus de un meteorit de mărimea statului Texas, el are o singură soluţie: să trimită o echipă de ţăcăniţi, experţi în forări petroliere pe asteroid care să pună un focos nuclear în centrul acestuia. Efectele speciale spectaculoase, umorul, personajele puternice, povestea şi momentele emoţionante transformă filmul într-o călătorie incitantă pe care vei dori să o experimentezi.

19:05 CINEMAX

Nesupunere (Dramă, Marea Britanie, 2017) Cu: Rachel Weisz, Rachel McAdams, Alessandro Nivola, Anton Lesser, Allan Corduner

După moartea tatălui ei, un rabin cu care nu mai vorbise de mult timp, fotografa Ronit (Rachel Weisz) se întoarce în comunitatea de evrei ortodocşi în care a crescut ca să participe la înmormântare. Aici se reîntâlneşte cu doi prieteni din copilărie: timida Esti (Rachel McAdams) şi piosul Dovid (Alessandro Nivola) care sunt căsătoriţi. Membrii comunităţii nu sunt încântaţi de întoarcerea lui Ronit, dar, în ciuda diferenţelor dintre ei, ea se înţelege bine cu Dovid şi, mai ales, cu Esti. Prezenţa lui Ronit scoate la iveală sentimente ascunse şi ameninţă să trezească pasiuni şi controverse uitate.

22:30 CINEMAX

Prima versiune (SF, Rusia, 2018) Cu: Nikita Volkov, Evgeniy Tkachuk, Olga Borovskaya, Yuliya Peresild, Evgeniy Tsyganov

Kirill, un tânăr din Moscova, este un specialist IT foarte talentat. Viaţa lui este perfectă: are părinţi iubitori, o slujbă bine plătită şi o iubită frumoasă. Dar totul se schimbă într-o zi când este eliminat din memoria tuturor şi este uitat de toţi cei pe care îi cunoaşte. Căutând o explicaţie, Kirill descoperă că a fost ales pentru o misiune secretă foarte importantă al cărei scop este ca el să devină un paznic între lumi paralele şi sunt o mulţime de astfel de lumi în univers. Oare Kirill va putea rezolva puzzle-ul acestor lumi şi va reuşi să descopere cine este omul din spatele misiunii din care face parte? Sau poate că lumea în care trăim este doar o schiţă imaginară care nu există cu adevărat?!

+0 -0

se încarcă...