DUMINICĂ

0

21:30 FILM NOW

Triplu X (acţiune, SUA, 2002) Cu: Vin Diesel

Tatuat. Ras în cap. Non-conformist la maxim. Personalitate debordantã. Reclamã vie pentru atitudine anti-totalitarã. Ca şi literă cu care începe primul lui nume (şi care este aplicatã ca un blazon pe ceafă sa întreit), trãind totul la extremã tensiune. Xander Cage este agentul XXX. El îşi câştigă existenţa dubioasã vânzând clipuri video pe internet ilustrând aventurile sale ieşite din comun şi pline de risc, fie cã sare cu paraşuta dintr-o maşină furatã în timp ce aceasta se prăbuşeşte în gol de la înălţimea de 210 metri de pe un pod, sau alte activităţi ne-ortodoxe care induc un flux maxim de adrenalinã sau care conduc prematur la groapã. Xander are o gaşcă de prieteni şi admiratori ai isprãvilor sale care sfideazã moartea, însã dupã mai multe încãlcãri ale legii, lumea lui este pe cale de a se schimba radical…

 

23:00 HBO

Liga dreptății (Acțiune, SUA, 2017) Cu: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller

Odată ce și-a recăpătat credința în umanitate și inspirat de sacrificiul altruist al lui Superman, Bruce Wayne apelează la noua sa parteneră, Diane Prince, pentru a învinge un alt inamic extrem de periculos. Batman și Femeia Fantastică sunt presați de timp ca să formeze o echipă de supereroi pentru a ține piept noii amenințări. Atacul asupra omenirii este iminent, iar Liga Dreptății, din care fac parte Batman, Femeia Fantastică, Aquaman, Cyborg și The Flash, are misiunea aproape imposibilă de a salva planeta de un atac de proporții catastrofice.

 

22:50 CINEMAX

Fără ajutor (Dramă, Canada, 2018) Cu: Mélissa Désormeaux-Poulin, Réal Bossé, Maèva Tremblay, Éléonore Loiselle, Emmanuel Schwartz

La un an după pierderea patriarhului, membrii unei familii continuă să jelească și încearcă să-și dea seama cum să se descurce cu sentimentul îngrozitor al pierderii. Surorile Océane și Marine sunt în derivă în viețile lor zilnice și se chinuie cu disperare să se agațe de ceva care le va da un nou sens. Deși merg la același liceu, Marine a fost abandonată de Océane care se îndrăgostește de un bărbat în vârstă. Între timp, mama lor încearcă să găsească mijloace de supraviețuire după ce pierderea locului de muncă a amplificat problemele financiare și tensiunile din casă.

 

22:45 PRO CINEMA

 Legătura de sânge (acţiune, Franţa, 2008) Cu: Guillaume Canet, François Cluzet, Clotilde Hesme

Gabriel și Francois au fost crescuți de tatăl lor. Ajunși la maturitate, cei doi au ales în viață drumuri diametral opuse : în timp ce Gabriel, fratele mai mare și favoritul tatălui său, s-a implicat în afaceri de proxenetism și a ajuns după gratii, unde a ispășit o sentință de 10 ani, Francois e polițist. La ieșirea din închisoare, cu ajutorul fratelui său, Gabriel e angajat într-un supermarket, însă vechile obiceiuri dispar greu, astfel că, spre disperarea familiei sale, acesta își reia vechile metehne.

 

+0 -0
se încarcă...