LUNI

0
LUNI

22:45 CINEMAX

Atracție fatală (Thriller, SUA, 1987) Cu: Michael Douglas, Glenn Close, Anne Archer, Ellen Latzen, Stuart Pankin

Dan Gallagher este un avocat de succes din New York căsătorit cu frumoasa Beth, iar cei doi au o fetiță de 6 ani, Ellen. Când Beth și Ellen pleacă din oraș într-un weekend, Dan are o aventură extraconjugală cu Alex Forrest, o femeie pe care a cunoscut-o de curând. Ea este nou angajată la una dintre agențiile cu care colaborează firma la care lucrează Dan. În ceea ce-l privește pe el, totul este o simplă aventură de-o noapte, dar Alex are alte planuri. Când Dan îi spune clar că nu au un viitor împreună, Alex începe să-l sune acasă, la muncă și chiar se duce la apartamentul lui unde o cunoaște pe Beth. Obsesia lui Alex nu are limite și devine din ce în ce mai violentă punând în pericol viața lui Dan, și pe cea a soției lui.

 

 

21:00 HBO

Holmes și Watson (Aventuri, SUA, 2018) Cu: Will Ferrell, John C. Reilly, Rebecca Hall, Rob Brydon, Kelly Macdonald

Detectivul Sherlock Holmes și doctorul John Watson își unesc forțele ca să investigheze o crimă misterioasă care are loc la palatul Buckingham. Toate indiciile duc la profesorul James Moriarty, maleficul rival al celor doi. Când noi probe și răsturnări de situație încep să iasă la iveală, cel mai mare detectiv din lume și asistentul lui de încredere trebuie să se folosească de mințile lor istețe și de metodele ingenioase ca să-l prindă pe criminal înainte ca regină să devină noua lui victimă. Will Ferrell și John C. Reilly îi interpretează pe Holmes și Watson în această adaptare amuzantă a misterelor clasice ale lui Arthur Conan Doyle.

 

 

 

 

 

 

16:30 PRO CINEMA

 Doamna judecător (dramă, SUA, 1949) Cu: Rosalind Russell, Robert Cummings, Gig Young, Marie McDonald, Harry Davenport

Avocatul Pete Webb şi Marsha Meredith Webb, propusă pentru funcţia de judecător federal trec printr-un divorţ scandalos. Nominalizarea ei, însă, are de suferit tocmai din cauza acestei despărţiri provocate de o neînţelegere a avocatului Pete Webb, care a fost implicat fără să vrea într-un bucluc.

 

 

20:30 PRIMA TV

Forțele speciale (SUA, 2016) Cu: Steven Seagal, Tim Abell, Rob Van Dăm

O trupă a forțelor militare speciale, condusă de sergentul Vic Mosby (Tim Abell), avându-l pe lunetistul Jake Chandler (Steven Seagal) ca „supervisor”, este trimisă într-un sat afgan îndepărtat pentru a salva un congresman american ținut captiv de talibani. Misiunea de salvare este un succes, dar Jake rămâne în urmă pentru a ajuta un soldat rănit. Sergentul Vic Mosby încearcă cu disperare să-l convingă pe colonelul Jackson (Dale Dye) să-l lase să se întoarcă și să-i salveze pe soldați, dar acesta îl trimite într-o misiune de recuperare a unui camion încărcat cu muniție, care ar putea fi vital pentru bază militară. Încălcând ordinele, Vic și echipa sa decid să se întoarcă în sat pentru a salva soldații rătăciți. În inferioritate numerică și cu puține arme, Vic și oamenii săi se angajează într-un schimb de focuri masiv împotriva inamicului, în timp ce Jake își folosește abilitățile pentru a-i salva pe toți de la o moarte sigură.

 

+0 -0

se încarcă...