MARŢI

0

23:45 FILM NOU

Papillon (dramă, SUA, 2017) Cu: Charlie Hunnam, Rami Malek

Din 18 ianuarie pe marile ecrane, actorii Charlie Hunnam și Rami Malek sunt protagoniștii celei mai noi ecranizări a romanelor autobiografice „Papillon” și „Banco”. Memorabila aventură este centrată în jurul lui Papillon (Charlie Hunnam), un hoț de rând,condamant pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o la închisoare pe viață în teribilul penitenciar de pe Insula Diavolului. Hotărât să își recapete libertatea și să se întoarcă la iubita lui, Papillon încheie o alianță neobișnuită cu înstăritul Louis Dega (Rami Malek) care, în schimbul protecției sale, îi oferă eroului nostru banii necesari pentru a pune în practică un plan de evadare.

 

 

 

 

21:00 CINEMAX

Femeile în negru (Comedie, Australia, 2018) Cu: Julia Ormond, Angourie Rice, Rachael Taylor, Ryan Corr, Alison McGirr

În vara anului 1959, când impactul migrației europene și ascensiunea mișcării de eliberare a femeii vor schimba Australia, Lisa, o elevă timidă, își ia o slujbă de vară la prestigiosul magazin Goode’s din Sydney. Acolo ea le cunoaște pe „femeile în negru”, un grup de femei care îi schimbă viața pentru totdeauna. Fermecată și influențată de Magda, directoarea plină de viață a etajului de modă, și împrietenindu-se cu Patty și Fay, celelalte vânzătoare, Lisa este pusă în fața unei lumi pline de posibilități. Pe măsură ce Lisa se transformă dintr-o elevă tocilară într-o tânără optimistă și încântătoare, ea devine la rândul ei un factor catalizator pentru o schimbare culturală în viețile tuturor.

 

 

 

22:05 HBO

Strigă-mă pe numele tău (Dramă, Italia, 2017) Cu: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Amira Casar, Esther Garrel

Este vara anului 1983 în nordul Italiei și Elio, un tânăr de 17 ani, foarte deștept, își petrece zilele la vila din secolul al XVII-lea a familiei sale făcând transcrieri, cântând muzică clasică, citind și flirtând cu prietena lui Marzia. Deși inteligența și sofisticarea lui Elio sugerează că este un adult, încă își păstrează inocența și sunt multe aspecte pe care nu le cunoaște, mai ales când vine vorba de dragoste. Într-o zi, își face apariția Oliver, un american fermecător de 24 de ani, care își pregătește doctoratul. El este internul de vară care îl va ajuta pe tatăl lui Elio, un profesor eminent specializat în cultura greco-romană. În acest decor minunat și sub lumina puternică a soarelui, Elio și Oliver descoperă frumusețea îmbătătoare a dorințelor de-a lungul unei veri care le va schimba viețile pentru totdeauna.

 

 

 

 

23:30 PRO CINEMA

Ruslan (acţiune, SUA, Canada, Rusia, 2009) Cu: Steven Seagal, Mike Dopud, Igor Jijikine

Ruslan este un fost mafiot rus care a părăsit viaţa din sânul mafiei şi a devenit scriitor de romane. Familia lui a rămas în urmă, iar fiica lui urmează să se căsătorească. Dar Ruslan nu se poate bucura de faptul că faţa lui se căsătoreşte, deoarece alesul inimii sale este fiul unui vechi inamic de-al lui. Chiar şi-aşa, el acceptă situaţia pentru că fiica lui să fie fericită. Dar, când în ziua nunţii fiica lui este atacată şi asasinată, Ruslan se întoarce înapoi în oraş. Acesta este punctul în care Ruslan uită de pactul încheiat cu el însuşi de a nu mai reveni la o viaţă de criminal şi porneşte la vânătoare. Cu o poftă exagerată pentru sânge şi răzbunare, Ruslan distruge totul în calea lui, omorând pe toţi cei care au fost implicaţi în asasinarea fiicei lui. Nimeni nu are scăpare şi nimeni nu îi poate sta în cale, nici măcar poliţia.

 

+0 -0
se încarcă...