VINERI

0

19:05 CINEMAX

Amnezie cu surprize (Comedie, SUA, 2018) Cu: Eugenio Derbez, Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz

Kate (Anna Faris) este o mamă singură care este angajată să facă curățenie pe iahtul luxos al lui Leonardo (Eugenio Derbez), un playboy mexican foarte bogat, egoist și răsfățat. După ce o concediază pe nedrept și refuză să o plătească Leonard cade peste bord în timpul unei petreceri și se trezește a două zi cu amnezie. Ca să se răzbune, Kate apare la spital și îl convinge că ea este soția lui și au trei copii. Pe măsură ce Leonardo încearcă să se obișnuiască cu munca fizică și cu noua lui familie, Kate începe să se întrebe cât timp o să mai poată să-și păcălească soțul fals.

23:45 HBO

Jackie Brown (Polițist, SUA, 1997) Cu: Pam Grier, Samuel L. Jackson, Robert Forster, Bridget Fonda, Robert De Niro

Jackie Brown (Pam Grier) își suplimentează venitul de însoțitoare de zbor aducând bani murdari în S.U.A. pentru traficantul de arme Ordell Robbie (Samuel L. Jackson) până când un agent ATF și un polițist din L.A. o prind la aeroport. Ei o obligă să-i ajute să-l prindă pe Ordell dacă nu vrea să ajungă la închisoare. Jackie pune la cale un plan curajos ca să-i asmută pe toți unii împotriva celorlalți. Situația este complicată de Louis Gara și Melanie Ralston care au propriile planuri. Jackie pare că lucrează cu ambele părți, dar încearcă să-i păcălească și să plece cu jumătate de milion de dolari. Din distribuția acestui film adaptat de Quentin Tarantino după romanul lui Elmore Leonard mai fac parte Robert Forster, Michael Keaton, Bridget Fonda și Robert DeNiro.

20:30 PRO CINEMA

Ultimul corupt din România (comedie, România, 2012) Cu: Horaţiu Malaele, Vladimir Găitan, Valentin Teodosiu, George Mihaita, Cătălin Grama

Titel Pangica (Horaţiu Malaele) nu mai e mafiot, ci a devenit doctor în ştiinţe. El vrea să construiască un muzeu care să-i glorifice viaţa, în care a fost vânzător în Piaţa Obor și a ajuns senator. Cel care se ocupă de muzeul lui Titel e bunul prieten, Claudiu Viţelaru, de la care Titel a furat locul de senator. Chiar și după ce a fost umilit în politică, Vițelaru tot nu a renunțat la ambițiile sale. Titel Pangică continuă să joace poker cu chirurgul estetician Horia Vrăbete, care e specializat în operaţiile de mărire a sânilor cu silicoane și cu Hristu Belciug, secundul său în partid. Monica Lăcustă, iubita grupului, are o funcţie politică şi ea, a ajuns ”doamna ministră”. După toate aventurile pe care le au împreună, în ciuda intrigilor pe care le ţes şi a capcanelor pe care şi le întind de-a lungul poveştii, ei rămân prieteni uniţi de o complicitate subînţeleasă şi profitabilă pentru toţi. Venit de la Bruxelles în sfârşit, amicul Marcel, general din serviciile secrete, a primit sarcină să aresteze un corupt din România. Nimic mai uşor decât să-şi aresteze unul dintre prieteni.

22:00 PRIMA TV

Cum să strici o bancă (comedie, UK, 2014) Cu: Kelsey Grammer, Sonya Cassidy, John Michael Higgins

Cu băncile nemiloase de investiții din SUA și Japonia, care înconjoară Tuftons, o bancă britanică în vârstă de două sute de ani, administrată de o familie britanică, poate președintele său incompetent, Sir Charles Bunbury, să se opună atacului și să salveze banca?

Deja ai votat!
se încarcă...