SÂMBĂTĂ

0

22:00 PRO CINEMA

Revoltă după gratii (acţiune, SUA, 2015) Cu: Matthew Reese, Dolph Lundgren, Danielle C. Ryan, chuck Liddell, Michael Flynn, Renny Grames, Eve Mauro, Melania Stone

Jack Stone (Matthew Reese) ia parte la un jaf bancar în scopul de a ajunge în închisoarea unde se află mafiotul rus Balan. Bărbatul este mai mult decât un criminal, este viclean şi periculos şi controlează inclusiv poliţia din spatele gratiilor. Mafiotul trăieşte în închisoare ca o acoperire pentru puterea sa reală, deoarece el este marele şef. Celula sa este o cameră privată, inaccesibilă pentru majoritatea angajaţilor din structura închisorii, construită special pentru el. Ceea ce nu estie Balam este ca Jack este în închisoare ca să îşi răzbune familia, ucisă cu sânge rece de acesta.

 

 

 

23.15 ANTENA 1

Hellboy şi Armata de Aur (acţiune, SUA 2008) Cu: Ron Perlman, Selma Blair, Luke Goss, John Hurt

Hellboy se luptă de partea binelui ori de câte ori Biroul de Cercetări Paranormale şi Apărare (B.P.R.D.) – o organizaţie strict secretă creată în 1943 de Roosevelt, ce foloseşte tehnologii secrete, puteri misterioase şi o reţea operativă împrăştiată pe tot globul pentru a apăra lumea de răul supranatural – îi cere să îndeplinească o misiune. Cu plăcere ar sta deoparte cu un trabuc şi un pack de bere, lângă iubita lui pirokinetica, Liz Sherman şi o droaie de pisici. Dar destinul a avut alte planuri pentru ei. După ce armistiţiul străvechi dintre omenire şi fiii originari ai Pământului este încălcat, iadul este pe cale să se dezlănţuie. Din lumea subterană, anarhicul prinţ Nuada aşteaptă de secole să subjuge omenirea. Planul lui este să trezească o armată amorţită de maşini ucigaşe, care să îi readucă ceea ce el pretinde că aparţinuse poporului său, toate creaturi magice care vor să fie eliberate. Numai Hellboy poate opri despotul întunecat şi salva omenirea de la pieire.

 

 

19:20 CINEMAX

Soția (Dramă, SUA, 2017) Cu: Glenn Close, Jonathan Pryce, Christian Slater, Max Irons, Harry Lloyd

În spatele oricărui bărbat mare, se află o femeie și mai impresionată. Joan Castleman (Glenn Close) este o femeie frumoasă, foarte inteligentă – soția devotată, perfectă. Și-a petrecut 40 de ani sacrificându-și talentul, visurile și ambițiile ca să-l ajute pe carismaticul ei soț, Joe (Jonathan Pryce), să-și lanseze cariera. Ea îi ignoră infidelitățile și scuzele, iar pactul lor a construit o căsnicie bazată pe compromisuri inegale. Și Joan ajunge la capătul puterilor. Când Joe se pregătește să primească premiul Nobel pentru literatură, recompensa perfectă pentru munca lui incredibilă, lovitura de grație a lui Joan este să se confrunte cu cel mai mare sacrificiu al vieții ei și cu secretul carierei lui.

 

 

20:00 HBO

Împăratul Parisului (Istoric, Franța, 2018) Cu: Vincent Cassel, Patrick Chesnais, August Diehl, Olga Kurylenko, Denis Lavant

La apogeul domniei lui Napoleon, François Vidocq, un bărbat care a evadat de 27 de ori din cele mai faimoase închisori din țară, este o legendă. Lăsat să moară după cea mai nouă evadare uimitoare, fostul infractor duce o viață modestă de comerciant. Când trecutul îl ajunge din urmă, foștii colegii de celulă îl acuză de o crimă pe care el nu a comis-o. Ca să-și demonstreze nevinovăția și buna credință, el face o înțelegere cu poliția: în schimbul libertății lui, el îi va vâna pe toți hoții și criminalii de pe străzile din Paris. De la condamnat la șerif … Vidocq devine, fără să-și dorească, „împăratul Parisului”.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...