DUMINICĂ

0

22:30 PRO CINEMA

S-a furat mireasa (comedie, România, 2012) Cu: Jojo, Constantin Dita, Adina Galupa

Nina (Jojo), fostă Miss Bârlad ajunsă șomeră și soție de polițist, s-a hotărât să scape de sărăcie și de viața banală pe care o duce lângă bărbatul ei, Cornel (Costi Diță). Ideea care îi vine acesteia este cel puțin riscantă: o fură pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunţi de interlopi şi cere în schimbul acesteia o răscumpărare cu care crede că își poate asigura o viață mai bună. Spre surpriza tuturor, mireasanu mai vrea să se întoarcă nici în ruptul capului la familie și proaspătul soţ, necioplitul Jan (Sergiu Costache), cu care a fost forţată să se mărite de către tatăl ei.

01.30 ANTENA 1

Evadată (dramă, SUA 1999) Cu: Ashley Judd, Tommy Lee Jones, Bruce Greenwood, Annabeth Gish

O femeie în aparenţă fericită petrece cu soţul ei un weekend romantic care se dovedeşte a fi un adevărat coşmar. Nick dispare, iar Libby este acuzată de crimă. Disperată, ea o roagă pe Angie, cea mai bună prietenă a ei să-i adopte fiul pentru ca ea îşi va petrece următorii ani în închisoare. Dar în timp ce viaţa ei se scurge după gratii, Angie fuge cu fiul ei, iar Libby descoperă că totul a fost o farsă, ca soţul şi prietena ei au trădat-o înscenând crima, ca toţi aceşti ani au fost pierduţi în zadar. Cea mai mare dorinţă a ei este să se răzbune. Se hotărăşte să-şi ucidă soţul atunci când va ieşi din închisoare, dar ofiţerul Travis Lehman o supraveghează.

 

21:00 CINEMAX

Miss Bala (Acțiune, SUA, 2019) Cu: Gina Rodriguez, Ismael Cruz Córdova, Anthony Mackie, Aislinn Derbez, Matt Lauria

Gina Rodriguez este Gloria, o tânără care îți dă seama că are o putere despre care nu a știut nimic atunci când cea mai bună prietenă a ei este răpită în Tijuana. Pe măsură ce este atrasă în lumea periculoasă a crimei, Gloria începe o călătorie a descoperiri de sine care o va testa în circumstanțe extreme și o forțează să treacă printr-o transformare uluitoare care o face o eroină extraordinară.

20:00 HBO

Captain Marvel (Acțiune, SUA, 2019) Cu: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace

Acțiunea filmului are loc în 1995 când Carol Danvers (Brie Larson) devine unul dintre cei mai puternici supereroi ai galaxiei. Carol și un grup mic de aliați sunt prinși în mijlocul unui război intergalactic între două rase de extratereștri când acesta ajunge pe planeta noastră.

Deja ai votat!
se încarcă...