LUNI

0

20:30 PRO CINEMA

Ţintă primară (acţiune, Canada/SUA, 2000) Cu: Daryl Hannah, Doug Savant, Brandy Ledford, Peter Flemming

După ce au asigurat victoria candidatului lor la funcţia de preşedinte al Statelor Unite, un grup de persoane cu o mare influenţă în mediul politic şi economic american se aştepta ca eforturile să le fie răsplătite. Cum proaspătul preşedinte pare să fi uitat de aranjamentele preelectorale, foştii săi aliaţi plănuiesc să-l asasineze. După un scenariu perfect, aceştia încep să-i elimine pe agenţii secreţi din preajma preşedintelui şi să se asigure că primul om al planetei va fi o ţintă sigură în momentul stabilit pentru asasinat. Salvarea preşedintelui depinde de rapiditatea cu care şeful Serviciilor Secrete va descoperi complotul şi va acţiona pentru a împiedica executarea celui mai influent om politic al planetei.

23:05 CINEMAX

Jocuri patriotice (Acțiune, SUA, 1992) Cu: Harrison Ford, Anne Archer, Patrick Bergin, Sean Bean, Thora Birch

Filmul este ecranizarea celui de-al doilea roman bestseller scris de Tom Clancy. Harrison Ford interpretează rolul principal în acest thriller plin de acțiune. Analistul CIA Jack Ryan este cu familia în vacanță în Anglia când Ryan este implicat într-o acțiune teroristă letală. În scurt timp, Ryan trebuie să-și protejeze familia când devin următoarea țintă a grupului terorist radical.

22:05 HBO

Scapă, dacă poți! (Horror, SUA, 2019) Cu: Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll, Tyler Labine, Jay Ellis

În urma unei invitații misterioase, șase străini ajung într-un situație periculoasă. La început, ei cred că au fost adunați să vadă un nou escape room, dar, în scurt timp, descoperă că sunt pioni într-un joc sadic pe viață și pe moarte. Împreună ei se mută de la un scenariu terifiant la următorul pe măsură ce găsesc indicii și rezolvă puzzle-uri. Dar jucătorii își dau seama că dezvăluirea celor mai întunecate secrete ale lor ar putea fi cheia supraviețuirii.

20:30 PRIMA TV

Pe muchia dreptății (acțiune, S.U.A 2013) Cu: Dolph Lundgren, Randy Couture, Vinnie Jones

În Los Angeles, Agentul Maxwell descoperă o operațiune de contrabandă de cocaină internațională condusă de Vincent Camastra. Când Beverly Royce merge sub acoperire și ia legătura cu dealerii de droguri și se afundă mai adânc decât sperase – cazul devine ceva personal pentru Maxwell, care trebuie acum să lupte cu ucigași nemiloși și polițiști corupți.

Deja ai votat!
se încarcă...