MARŢI

0

23:00 PRO CINEMA

Legătura de sânge (acţiune, Franta, 2008) Cu: Guillaume Canet, François Cluzet, Clotilde Hesme

Gabriel și Francois au fost crescuți de tatăl lor. Ajunși la maturitate, cei doi au ales în viață drumuri diametral opuse : în timp ce Gabriel, fratele mai mare și favoritul tatălui său, s-a implicat în afaceri de proxenetism și a ajuns după gratii, unde a ispășit o sentință de 10 ani, Francois e polițist. La ieșirea din închisoare, cu ajutorul fratelui său, Gabriel e angajat într-un supermarket, însă vechile obiceiuri dispar greu, astfel că, spre disperarea familiei sale, acesta își reia vechile metehne.

00:30 CINEMAX

Ghinioniștii (Dramă, Belgia, 2009) Cu: Kenneth Vanbaeden, Valentijn Dhaenens, Koen De Graeve, Wouter Hendrickx, Johan Heldenbergh

Gunther Strobbe este un băiat de 13 ani care trăiește cu tatăl lui, Marcel, cei trei unchi și bunica lui. Ei nu sunt o familie obișnuită: Marcel este un curier cu jumătate de normă care se oprește mereu la barurile de pe ruta lui, iar frații lui sunt niște leneși dependenți de băutură care trăiesc pe spinarea mamei lor. Bărbații din familie își petrec zilele bând, mâncând cârnați, distrugând lucruri, păcălind oamenii și fugărind femeile. Mulți ani mai târziu, Gunther are o carieră ca scriitor, este căsătorit și așteaptă un copil. Gândindu-se la noile responsabilități care îl așteaptă și care îl sperie, Guther ia legătura cu Marcel și cu frații acestuia pentru sfaturi despre a fi părinte, un subiect care nu pare a fi ceva despre care ei să poată vorbi.

00:10 HBO

Fără onoare (Aventuri, Marea Britanie, 2002) Cu: Heath Ledger, Kate Hudson, Wes Bentley, Djimon Hounsou, Michael Sheen

Povestea este plasată în 1898, iar eroul principal este ofițerul britanic Harry Feversham, care alege să demisioneze chiar în ajunul unei lupte împotriva rebelilor sudanezi. De la prietenii și logodnica lui, Feversham primește patru pene albe, simbolul lașității. Astfel, ofițerul se deghizează în arab și decide să plece în Sudan într-o misiune sub acoperire, pentru a-și răscumpăra onoarea. Când fostul său regiment este atacat, Feversham este cel care le salvează în secret viețile celor care îl catalogaseră drept laș.

20:30 PRIMA TV

 Misterul din Iordania (acțiune, U.S.A 2016) Cu: Stana Katic, Raza Jaffrey, Alfonso Bassave

Rendezvous este un film de acțiune-aventură din 2016 regizat de Amin Matalqa, cu un scenariu de Terrel Seltzer. Se bazează pe cartea “Un nou cântec” de Sarah Isaias şi urmăreşte povestea unui medic evreu și un angajat al Departamentului de Stat Musulman care se implică involuntar într-un mister care ar putea schimba viitorul lumii.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...