MIERCURI

0
Owen Wilson

22:30 PRO CINEMA

Concediu de la căsnicie (comedie, SUA, 2011) Cu: Owen Wilson, Jason Sudeikis, Jenna Fischer, Christina Applegate, Nicky Whelan, Richard Jenkins, Stephen Merchant, Bruce Thomas

Rick (Owen Wilson) şi Fred (Jason Sudeikis) sunt doi prieteni căsătoriţi de mulţi ani care au început să simtă efectele crizei sentimentale de la varsta a doua. Atunci când soţiile lor decid să le dea libertatea de care au nevoie pentru a-şi demonstra că mai pot să se folosească de capacităţile de seducţie de odinioară, cei doi constată că nu mai au acelaşi farmec şi trucurile lor nu le mai atrag pe femeile din ziua de azi.

 

23:10 HBO

Pulp Fiction (Polițist, SUA, 1994) Cu: John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman, Harvey Keitel, Bruce Willis

Jules Winnfield (Samuel L. Jackson) și Vincent Vega (John Travolta) sunt doi asasini care încearcă să recupereze o valiză care a fost furată de la șeful lor, mafiotul Marsellus Wallace (Ving Rhames). De asemenea, Wallace îl roagă pe Vincent să o scoată în oraș pe soția lui, Mia (Uma Thurman), când el va lipsi din oraș. Butch Coolidge (Bruce Willis) este un pugilist îmbătrânit care este plătit de Wallace să piardă următorul lui meci de box. Honey Bunny și Pumpkin (Amanda Plummer și Tim Roth) sunt doi hoți îndrăgostiți care se hotărăsc că au nevoie să schimbe peisajul. Viețile acestor oameni, care aparent nu au nicio legătură unul cu altul, se împletesc, iar rezultatul este o serie de incidente amuzante, bizare și neobișnuite.

 

21:00 CINEMAX

Influență nefastă (Dramă, SUA, 1998) Cu: Ian McKellen, Brad Renfro, Bruce Davison, Elias Koteas, David Schwimmer

Sir Ian McKellen și Brad Renfro interpretează rolurile principale în acest thriller psihologic bazat pe nuvela lui Stephen King. Todd Bowden (Renfro) este un băiat obișnuit în vârstă de 16 ani, foarte deștept, care dezvoltă o fascinație pentru atrocitățile din Germania nazistă atunci când studiază Holocaustul la orele de istorie. Interesul lui Todd ia o turnură periculoasă când îl cunoaște pe Arthur Denker (McKellen), un bărbat în vârstă și un fost ofițer nazist SS care locuiește liniștit în orașul lui Todd. În schimbul păstrării secretului, bărbatul trebuie să scoată la lumină secretele întunecate care au rămas îngropate timp de mulți ani. În timp ce Todd și bătrânul încep un periculos joc psihologic, lucrurile scapă rapid de sub control și amenință să se termine tragic.

20:30 PARAMOUNT

Gustul fructului oprit (comedie, 2009, USA) Cu: Ben Affleck, Jason Bateman, Mila Kunis

Extract spune povestea unui patron ghinionist: întreprinderea lui trece printr-o perioadă proastă, iar nevasta îl înșală cu un gigolo. N-o să-l vedem pe Affleck ca gigolo în filmul ăsta, ci – într-un rol cu mai puțină sare și piper – ca avocat al lui Jason Bateman, angajat la întreprindere, care și-a pierdut un braț în circumstanțe neclare.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...