VINERI

0

Antena 1

01.30 Sfârşitul copilăriei (a doua parte) (thriller SUA 2015) Cu: Mike Vogel, Daisy Betts, Georgiana Haig, Osy Ikhile

După ce extratereștrii pașnici invadează Pământul, omenirea se află într-o utopie sub conducerea indirectă a acestora, dar care este prețul cu care vine această utopie ?

PRO CINEMA

22:15 Un tată de familie (dramă, coprod 2016)

Cu: Alison Brie, Gerard Butler, Willem Dafoe, Stephen Bogaert, Gretchen Mol, Alfred Molina, Dustin Milligan, Kathleen Munroe

Dane Jensen (Gerard Butler) lucreaza la o firmă de recrutare. Şeful lui se pregăteşte să demisioneze, iar Dane îi urmăreşte funcţia. Atunci când fiul său, Ryan, este diagnosticat cu cancer, obiectivele profesionale si cele personale încep să se lovească unele de altele.

PRIMA TV

22:00 Suburbicon (crimă/dramă, USA, 2017) Cu: Matt Damon, Julianne Moore

Suburbicon este o comunitate din suburbie, liniștită și fericită, cu grădini și case îngrijite… locul perfect pentru a trăi împreună cu familia, iar în vara anului 1959, familia Lodge exact asta făcea. Dar liniștea aparentă ascunde o realitate tulburătoare. Soț și tată, Gardner Logde (Matt Damon) va trebui să supraviețuiască celor mai violente și decadente părți ale orașului.O poveste imprevizibilă despre oameni care greșesc și fac alegeri nepotrivite.

CINEMAX

21:00 Death wish – Răzbunarea (Acțiune, SUA, 2018) Cu: Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue, Dean Norris, Camila Morrone

Doctorul Paul Kersey (Bruce Willis) este un chirurg apreciat din Chicago care vede violența din orașul lui doar când victimele sunt aduse în sala lui de operație. Totul se schimbă când soția și fiica lui sunt atacate în propria lor casă. Poliția având foarte multe cazuri de care trebuie să se ocupe, Paul, dorindu-și cu ardoare răzbunarea, îi vânează pe atacatorii familiei sale ca să-și facă dreptate. Pe măsură ce morțile criminalilor atrag atenția presei, locuitorii din Chicago se întreabă dacă răzbunătorul mortal este un înger păzitor sau doar un ucigaș cu sânge rece. Furia și destinul se intersectează în acest thriller plin de acțiune.

+0 -0
se încarcă...