MARŢI

0

PRO TV

22:30 Meciul vieţii (acţiune Marea Britanie, 2018) Cu: Pierce Brosnan, Dave Bautista, Ray Stevenson

În cadrul unui eveniment sportiv major, un grup de criminali puternic înarmați preia controlul asupra unui stadion de fotbal, cu 35.000 de spectatori, cerând răscumpărare. Un fost soldat, Michael Knox, trebuie să-și folosească toate competențele militare și tot ceea ce are la dispoziție pentru a salva ostaticii, inclusiv viața fiicei unui tovarăș căzut la datorie. Există o bombă pe stadion și  Michael, care se întâmplă să fie printre oaspeți, intră singur într-o cursă contracronometru de a o salva pe fiica de 13 ani a tovarășului său ucis, încercând în același timp să prevină o distrugere în masă. 35.000 de vieți. 90 de minute. Fără timp suplimentar. Va reuși acesta să pună capăt amenințării?

 

PRO CINEMA

20:30 Vânatoarea ultimului dragon (acţiune UK 2013) Cu: Scott Adkins, Dolph Lundgren, James Lance, Lydia Leonard, Le Geng, Tom Austen, David Thomas Jenkins

Travis (Scott Adkins) află de existenţa unei creaturi de legendă tocmai în îndepartata China. Monstrul care se presupune că ar exista numai în miturile transmise din strămoşi face ravagii într-un sătuc uitat de lume, aşa că Travis îşi adună întreaga echipă şi pleacă spre China, în speranţa că vor reusi să captureze creatura fantomatică. Lucrurile se complică pe masura ce legendara fiinţă distruge totul în jurul său, iar neînfricatul vânator Harker (Dolph Lundgren) este hotarât să o ucidă, fără să îi pese de misiunea lui Travis.

 

PRIMA TV

20:30 Cronicile unui justițiar (acțiune, S.U.A. 2016) Cu: Mike Hatton, Paul Sloan

Filmul urmareste aventurile lui The Vigilante (Paul Sloan) si ale lui The Kid (Kevin L. Walker) in SUA, Irak, Armenia, Rusia si Marea Britanie

 

TVR 1

22:35 Între viaţă şi moarte (thiller SUA 1935) Cu: Billy Flynn, Chris Mulkey, Christa B. Allen

Aflat într-o călătorie de afaceri într-un orăşel din Louisiana, Sam Collins, responsabil de vânzări la o companie farmaceutică, participă la o petrecere organizată de un doctor. A doua zi se trezeşte la spital şi află, şocat, că a fost otrăvit şi că mai are de trăit 24 de ore. Disperat să afle, cu ultimele puteri, ce i s-a întâmplat, Sam fuge din spital şi intră în contact cu câteva persoane pe care le întâlnise la petrecere, în timp ce pe urmele lui se află deja poliţia, o bandă de gangsteri şi un şerif corupt care-i doreşte moartea.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...