LUNI

0

PRO CINEMA

22:30 Lupul de pe Wall Street (comedie SUA 2013) Cu: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Kyle Chandler, Rob Reiner, Jon Bernthal, Jon Favreau, Jean Dujardin, Joanna Lumley

Jordan Belfort câştigă mii de dolari în timpul zilei şi cheltuie sume imense de bani în timpul nopţii, cumpărând droguri şi favoruri sexuale, participând la petreceri sălbatice sau călătorind în jurul lumii. Poreclit “Lupul de pe Wall Street”, genialul Jordan devine milionar înainte de a împlini 26 de ani, însă implicarea sa în afaceri ilegale îl trimite în spatele gratiilor unei închisori federale, sub acuzaţia de fraudă şi spălare de bani.

 

PRIMA TV

20:30 Ghinionista (comedie, S.U.A 1996 ) Cu: Cameron Diaz, Billy Zane

Acţiunea filmului se petrece într-un peisaj idilic, pe o insulă însorită, unde George (Harvey Keitel) şi frumoasa sa soţie, Nathalie (Cameron Diaz) îşi petrec vacanţa în casa familiei lor. Cei doi nu sunt singuri pe insulă, pentru că aici se afla şi un vechi prieten al lui Nathalie, Lance (Craig Sheffer), care este îngrijitorul proprietăţilor.În noaptea în care soţul şi prietenul ei pleacă la pescuit, Nathalie este vizitată de Kent, un iubit din tinereţe, de care femeia nu îşi aminteşte cu mare plăcere, moment în care încep o succesiune de întâmplări ce nu par a avea vreun sfârşit bun.

 

TVR 2

21:10 Oameni serioşi (comedie, SUA 2008)

Cu: Dennis Quaid, Sarah Jessica Parker, Ellen Page, Thomas Haden Church

Lawrence Wetherhold, strălucit profesor universitar, este expert în istoria literaturii, dar nu şi în rezolvarea problemelor pe care i le scoate în cale viaţa reală. Lawrence are doi copii adolescenţi cu care comunică greu şi un frate pierde-vară, pe care trebuie să-l găzduiască pe termen nedefinit. Cuprins de o mare lehamite, profesorul trăieşte ca un somnambul, până în ziua în care, în urma unui accident, se reîntâlneşte cu o fostă studentă… şi toată viaţa începe să i se însenineze.

 

CINEMAX

23:10 Amnezie cu surprize (Comedie, SUA, 2018) Cu: Eugenio Derbez, Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz

Leonardo Montenegro (Eugenio Derbez) are tot ce își poate dori, este bogat și lipsit de griji și nu a muncit nici măcar o zi în viața lui. La polul opus o găsim pe Kate Sullivan (Anna Faris), o mamă singură, care încearcă din răsputeri să-și întrețină familia și să învețe pentru a deveni asistentă medicală. Destinele acestor două personaje total opuse se vor intersecta într-un mod pe cât de neașteptat, pe atât de amuzant. Poate oare o minciună să țină împreună o poveste de dragoste și o nouă familie?

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...