SÂMBĂTĂ

0

22:45 PRO CINEMA

 Străinul (acţiune, SUA, 2003) Cu: Steven Seagal, Max Ryan, Jeffrey Pierce, Sherman Augustus

Jonathan Cold (Steven Seagal), un agent liber profesionist, este angajat într-o misiune riscantă de Alexander Market, un bărbat misterios. Agentul trebuie să transporte un pachet din Franţa în Germania. Jonathan nu ştie ce se află în colet, dar orice ar conţine, misteriosul pachet îi atrage pe foarte mulţi care sunt dispuşi să ucidă pentru a-l obţine. Totuşi, Cold ştie că trebuie să fie mereu cu un pas înaintea tuturor celor implicaţi în această vânătoare, indiferent de costuri, pentru a-şi putea duce misiunea la capăt.

20:00 HBO

Moulin Rouge! (Muzical, SUA, 2001) Cu: Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo, Jim Broadbent, Richard Roxburgh

Filmul spune povestea lui Satine (Nicole Kidman), starul orbitor al celebrului club de noapte parizian, Moulin Rouge, care atrage elita decadentă a capitalei franceze în anul 1899. Aflată la apogeul puterii sale de seducție și de dominare a bărbaților, Satine este o curtezană fără pereche la care visează toți bărbații care au văzut-o chiar și numai o dată. Fără să vrea, ea îl atrage și pe Christian (Ewan McGregor), un tânăr scriitor chinuit care se scufundă în ochii fermecătoarei Satine. Dragostea care se naște între ei este imposibilă, dar obsesivă și de neoprit, destinată scandalului și unor consecințe nebănuite.

23.15 ANTENA 1

 Casa intoarsa pe dos (comedie, SUA 2003) Cu: Steve Martin, Queen Latifah, Betty White

Peter Sanderson este un avocat pedant, la patru ace, divortat, care inca isi mai iubeste nevasta (Jean Smart) si tot nu intelege de ce l-a parasit. Ce a facut el, cu ce a gresit de a suparat-o si a facut-o sa plece? Oricum, Peter incearca sa mearga mai departe. Ce face un barbat singur si disperat ? Intra pe chat. Converseaza cu o necunoscuta, se lasa prins in joc, dar, cand vine momentul sa se vada prima data fata-n fata, are o mare surpriza. Nu este nici o intelectuala, nu este nici macar o doamna avocat, este Charlene, o evadata din puscarie, care pretinde ca a fost condamnata din greseala si vrea sa i se faca dreptate. Peter nu vrea sa aiba de-a face cu o nebuna ca ea. Dar nici Charlene nu se lasa prea usor, astfel ca viata ordonata a lui Peter risca sa se intoarca pe dos. Si sa ii puna in pericol intentiile de impacare cu nevasta, plus ocazia de a primi un caz de la o clienta miliardara…

22:55 CINEMAX

Bestia (Dramă, Marea Britanie, 2017) Cu: Jessie Buckley, Johnny Flynn, Geraldine James, Trystan Gravelle, Shannon Tarbet

Moll are 27 de ani, locuiește în continuare cu părinții, este sufocată de comunitatea mică în care trăiește și nu reușește să se îndepărteze de familie. Când îl întâlnește pe Pascal, un străin nonconformist, o lume nouă i se deschide, iar ea se îndrăgostește de el și începe să se simtă vie pentru prima dată în viața ei. Rupându-se în sfârșit de familia ei, Moll se mută cu Pascal ca să înceapă o viață nouă. Dar când este arestat fiind suspectul principal într-o serie de crime brutale, ea se simte izolată și înfricoșată. Alegând să rămână alături de el în ciuda suspiciunilor comunității, Moll trebuie să facă niște alegeri care îi vor schimba viața.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...