MARŢI

0

18:00 CINEMAX

Parkland (Dramă, SUA, 2013) Cu: Zac Efron, Marcia Gay Harden, Billy Bob Thornton, Jacki Weaver, Paul Giamatti

Când profesoara de teatru Melody Herzfeld de la liceul Marjory Stoneman Douglas a auzit prima alarmă pe 14 februarie 2018, ea era alături de elevii ei la repetiții pentru musicalul lor anual. După câteva minute, a răsunat codul roșu. Profesoara și-a dus cei 65 de elevi într-o magazie în timp ce un atacator a omorât 17 studenți și profesori în apropiere. Filmat în lunile de după masacru, documentarul prezintă dedicarea profesoarei Melody Herzfeld și a elevilor ei în timp ce ei se întorc la școală și sunt hotărâți să continue producția începută. Ea le spune: “acesta va fi cel mai important spectacol la care veți participa vreodată. “

 

20:30 PRIMA TV

Spânzurătoarea (thriller, S.U.A. 2016) Cu: Al Pacino, Brittany Snow, Karl Urban

Filmul urmărește povestea unui detectiv de la omucideri care se alătură unui profiler criminalist pentru a prinde un ucigaș în serie, ale cărui crime sunt inspirate de jocul pentru copii „Hangman”. Ray Archer și partenerul său, criminalistul Will Ruiney sunt delegați să prindă unul dintre cei mai notorii și periculoși criminali în serie din oraș, care execută o versiune degenerată de crimă, folosindu-se de jocul Hangman. Între timp, jurnalista Christi Davies raportează despre masacrul criminalului, umbrindu-le activitatea detectivilor care se luptă cu misterul din jurul crimelor. Cu toate acestea, criminaliștilor le este foarte greu să afle cum funcționează versiunea jocului sadic al ucigașului, joc care este legat cumva de trecutul lui Archer. Vor reuși oare să dezlege misterul din spatele jocului degenerat și să oprească seria de crime?

00:10 HBO

Băieți răi (Acțiune, SUA, 1995) Cu: Will Smith, Martin Lawrence, Téa Leoni, Tchéky Karyo, Theresa Randle

Într-o noapte toridă de vara, este furată o cantitate foarte mare de heroină în valoare de 100 de milioane de dolari, chiar din încăperea destinată depozitarii dovezilor. Mărcuş Burnett (Martin Lawrence) şi Mike Lowrey, doi detectivi cam trăsniţi văd în rezolvarea acestui caz şansa vieţii lor. Ei trebuie să recupereze drogurile înainte că unitatea lor să ajungă de râsul lumii. Singura lor pista se dovedeşte a fi seducătoarea Julie Mott (Tea Leoni), martora unei crime comise de către unul dintre hoţi. O încurcătură o face pe Julie să-l ia pe Burnett drept Lowrey, obligându-i pe cei doi parteneri să facă schimb de identităţi până la soluţionarea cazului. Astfel, între focuri încrucişate, Burnett îşi va vedea împlinite fanteziile sale gen Playboy, în timp ce Lowrey invata din greu cum e să fii un tată model.

20:30 PRO CINEMA

 Viteză de declanşare (acţiune, Canada, 2000) Cu: Steve Borden, Gary Chalk, Daisy Fuentes

Poliţistul Riley Davies (Steve Borden) primeşte în dar de la logodnica fratelui său un aparat de fotografiat, iar la scurt timp după aceasta, fata este ucisă. Riley nu apucă să cerceteze cazul, că logodnica sa, Kenzie Pearson (Daisy Fuentes) este răpită, iar ca răscumpărare este cerut chiar aparatul de fotografiat. Pentru a o salva pe fată, Riley îi cere ajutorul fratelui său, Cliff, tot poliţist şi descoperă că se află în posesia unor dovezi compromiţătoare legate de o falsificare de bani în valoare de mai multe miliarde. Pentru a duce la bun sfârşit acest caz, Riley se poate baza doar pe fratele său Cliff, însă încrederea în acesta a pierdut-o cu mulţi ani în urmă, după moartea tragică a tatălui lor.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...