LUNI

0

22:00 HBO

Green Book: O prietenie pe viață (Dramă-Comedie, SUA, 2018) Cu: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini, Sebastian Maniscalco, Dimiter D. Marinov

În America, în 1962, Tony Lip (Viggo Mortensen), un bodyguard italo-american din clasă muncitoare acceptă o slujbă de șofer pentru dr. Don Shirley (Mahershala Ali), un pianist afro-american cu o educație superioară. Cei doi bărbați, foarte diferiți, pleacă într-un turneu de două luni prin sudul țării, o zonă plină de rasiști, dar pe drum între cei doi se va naște o prietenie unică.

 

20:30 PRIMA TV

 Un alibi perfect (crimă/thriller, S.U.A 2014) Cu: Samuel L. Jackson, Dominic Cooper, Erin Karpluk, Gloria Reuben

Viața procurorului districtual Mitch Brockden (Dominic Cooper) este întoarsă pe dos atunci când comite o greșeală de care profită un criminal (Samuel L. Jackson), pentru a scăpa de acuzații. Odată ce criminalul a fost eliberat, procurorul pleacă la o adevărată vânătoare în căutarea lui, sperând astfel să-și răscumpere greșeala făcută și să facă în aşa fel încât să nu mai fie și alte victime…

 

21:00 CINEMAX

Emma Peeters (Comedie, Belgia, 2018) Cu: Monia Chokri, Fabrice Adde, Stéphanie Crayencour, Andréa Ferréol, Anne Sylvain

Emma Peeters va împlini 35 de ani în curând și încă nu a realizat nimic. După ani de greutăți la Paris, timp în care a tot încercat să devină actriță, îi vine o idee: se va sinucide de ziua ei. În scurt timp, Emma îl cunoaște pe Alex Bodart, angajat la o casă funerară, care o va ajuta. Încercând din greu să-și ascundă sentimentele, se pare că vor reuși să îndeplinească ultimul obiectiv al Emmei.

 

22:30 PRO CINEMA

Lumea e a mea (dramă,  România, 2015) Cu: Ana Maria Guran

Filmul prezintă povestea Larisei, o adolescenta care îşi doreşte multe de la viaţă: să fie împlinită din punct de vedere material, să fie populară şi respectată. Odată ce se îndrăgosteşte, rămâne să facă totul pentru a-şi atinge obiectivele.

 

 

Deja ai votat!