DUMINICA

0

23:00 PRIMA TV

Săracele dive (comedie, S.U.A 2011) Cu: Camilla Belle, Alexa PenaVega, Alexis Ayala. Rămase fără niciun ban în urma morții subite a tatălui lor, două surori răsfățate sunt nevoite să se mute în casa mătușii lor hispanice, din zona de est a orașului Los Angeles.

21:00 CINEMAX

Un anumit tip de tăcere (Dramă, Cehia, 2019) Cu: Eliška Křenková, Jacob Jutte, Monic Hendrickx, Roeland Fernhout, Sigrid Ten Napel

Mia este angajată că au pair. Ea știe doar că va avea grijă de un băiat în vârstă de 10 ani. Dar prima ei întâlnire cu familia sugerează că va fi nevoită să facă și alte lucruri. Ea trebuie să plătească prețul pentru o viață bună din punct de vedere intelectual și financiar urmând un set de reguli stricte pe care dacă le va încălca, va fi dată afară și trimisă acasă. Totuși, va însemna și să abandoneze un copil pe care vrea să-l ajute și să-și piardă respectul de sine. Filmul de debut al lui Michal Hogenauer examinează puterea unui individ în fața manipulării și nivelul până la care ar merge oamenii ca să facă sacrificii pentru păstrarea respectului de sine.

20:00 HBO

Parking (Dramă, România, 2018) Cu: Mihai Smarandache, Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, Carmen Florescu

Adrian este un tânăr poet care hotărăște să părăsească România și să se mute în Spania. El vrea să-și schimbe viața, să câștige niște bani și să învețe spaniola. Când ajunge în Cordoba, se angajează într-un parc auto. În timpul zilei, se ascunde într-o rulotă mică aflată în parcarea parcului. Într-o zi, el găsește un pachet cu un CD și un poster pentru un turneu al unei trupe de flamenco/jazz. El este fermecat de muzică și de fotografia Mariei, care cântă la chitară bass în trupă. Ei se cunosc după un concert pe plajă și încep o relație plină de pasiune, probleme și surprize.

 

21:30 PRO CINEMA

 Ultimul corupt din România (comedie, România, 2012) Cu: Horaţiu Malaele, Vladimir Găitan, Valentin Teodosiu, George Mihaita, Cătălin Grama

Titel Pangica (Horaţiu Malaele)  nu mai e mafiot, ci a devenit doctor în ştiinţe. El vrea să construiască un muzeu care să-i glorifice viaţa, în care a fost vânzător în Piaţa Obor și a ajuns senator. Cel care se ocupă de muzeul lui Titel e bunul prieten, Claudiu Viţelaru, de la care Titel a furat locul de senator. Chiar și după ce a fost umilit în politică, Vițelaru tot nu a renunțat la ambițiile sale. Titel Pangică continuă să joace poker cu chirurgul estetician Horia Vrăbete, care e specializat în operaţiile de mărire a sânilor cu silicoane și cu Hristu Belciug, secundul său în partid. Monica Lăcustă, iubita grupului, are o funcţie politică şi ea, a ajuns ”doamna ministră”. După toate aventurile pe care le au împreună, în ciuda intrigilor pe care le ţes şi a capcanelor pe care şi le întind de-a lungul poveştii, ei rămân prieteni uniţi de o complicitate subînţeleasă şi profitabilă pentru toţi. Venit de la Bruxelles în sfârşit, amicul Marcel, general din serviciile secrete, a primit sarcină să aresteze un corupt din România. Nimic mai uşor decât să-şi aresteze unul dintre prieteni.

 

Deja ai votat!
se încarcă...