SÂMBĂTĂ

0

22:45 PRO CINEMA

 Legătura de sânge (acţiune, Franţa, 2008) Cu: Guillaume Canet, François Cluzet, Clotilde Hesme

Gabriel și Francois au fost crescuți de tatăl lor. Ajunși la maturitate, cei doi au ales în viață drumuri diametral opuse : în timp ce Gabriel, fratele mai mare și favoritul tatălui său, s-a implicat în afaceri de proxenetism și a ajuns după gratii, unde a ispășit o sentință de 10 ani, Francois e polițist. La ieșirea din închisoare, cu ajutorul fratelui său, Gabriel e angajat într-un supermarket, însă vechile obiceiuri dispar greu, astfel că, spre disperarea familiei sale, acesta își reia vechile metehne.

20:15 HBO

A venit sfârșitu’! (Comedie, SUA, 2013) Cu: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride

Această comedie urmărește șase prieteni prinși într-o casă după ce mai multe evenimente catastrofice devastează orașul Los Angeles. În timp ce afară lumea se duce de râpă, înăuntru proviziile puține și spațiul mic amenință să distrugă o prietenie. În cele din urmă, sunt obligați să plece din casă și să-și înfrunte destinul și adevăratul sens al prieteniei și al reabilitării.

23.15 ANTENA 1

Gringo: Amator în misiune (comedie, SUA 2018) Cu: Charlize Theron, David Oyelowo, Joel Edgerton, Amanda Seyfried, Thandie Newton

Harold Soyinka, un om de afaceri mediocru, ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu acute procese de conștiință. Trecut de la cetățean model în tabăra celor mai căutați criminali, Harold are nevoie de mult noroc pentru a supraviețui situației extrem de periculoase. Însă acțiunile lui ridică întrebarea: Și-a pierdut mințile sau totul face parte dintr-o strategie foarte inteligentă ?

19:10 CINEMAX

Muntele (Dramă, SUA, 2018) Cu: Tye Sheridan, Jeff Goldblum, Hannah Gross, Denis Lavant, Udo Kier

America, 1950. De când mama lui a fost închisă într-o instituție, Andy a trăit în umbra tatălui său stoic. O cunoștință de familie, doctorul Wallace Fiennes, îl angajează pe tânărul introvertit ca fotograf ca să documenteze un turneu prin spitale prin care să-și susțină procedura controversată de lobotomie. Pe măsură ce turneul avansează și Andy este martor la destrămarea carierei și a vieții doctorului, el începe să se identifice cu pacienții pe care îi întâlnește. Ajungând într-un oraș de munte din California, un centru al mișcării New Age, ei cunosc un neconvențional vindecător francez care cere o lobotomie pentru fiica lui, Susan.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...