JOI

0
Gérard Lanvin - Gérard Depardieu

20:30 PRIMA TV

San Antonio (comedie, S.U.A. 2004) Cu: Gérard Lanvin, Gérard Depardieu

Cum teroriştii îi ameninţă pe mai-marii acestei lumi, comisarul San-Antonio şi camaradul său, locotenentul Berurier, sunt însărcinaţi să-l supravegheze pe ambasadorul Franţei, aflat într-un palat britanic. Ca urmare a neglijenţei lui Berurier (care preferă să se ţină de petreceri), comisarul este luat pe nepregătite de o frumoasă italiancă, cea care a pus la cale răpirea diplomatului. Odată întors la Paris, San-Antonio va fi demis de Achille, şeful poliţiei. O adevărată pomană pentru Berurier, care va fi promovat…
Situaţia se înrăutăţeşte: Preşedintele Republicii a dispărut pe nepusă masă. Reacţia Ministrului de Interne nu va întârzia. Doar San-Antonio mai poate salva Franţa : el dispune de 48 de ore şi de o brigadă secretă pentru a-l regăsi pe şeful statului. La Palatul Elysee, San-Antonio da peste Berurier, responsabil al anchetei oficiale… De-acum înainte, fiecare este pe cont propriu: cine va ajunge primul la preşedinte? Iţele se incurca din ce în ce mai mult: organizaţii teroriste, bănci corupte, traficanţi internaţionali, personaje politice cu un trecut dubios, femei fatale cărora le cazi uşor în plasa….

19:10 CINEMAX

Fără urmă (Dramă, SUA, 2018) Cu: Ben Foster, Thomasin McKenzie, Jeff Kober, Dale Dickey, Dana Millican

O adolescentă (Thomasin Harcourt McKenzie) și tatăl ei (Ben Foster) au trăit izolați mulți ani în Forest Park, o pădure vastă din Portland, Oregon. În urma unei întâlniri întâmplătoare, ei sunt descoperiți și ajung în grija agenției de asistență socială. Ei încearcă să se adapteze noului mediu înconjurător până când o decizie bruscă îi determină să plece într-o călătorie periculoasă înapoi în sălbăticie, căutând independența completă și forțându-i să se confrunte cu dorința conflictuală de a face parte dintr-o comunitate și nevoia puternică de a trăi în izolare.

20:00 HBO

Revelația (Dramă, SUA, 2019) Cu: Chrissy Metz, Josh Lucas, Topher Grace, Mike Colter, Marcel Ruiz

Filmul este bazat pe incredibila poveste adevărată a iubirii de neclintit a unei mame în fața unei situații imposibile. Când John, fiul adoptiv al lui Joyce Smith, cade într-un lac înghețat din Missouri, totul pare pierdut. În timp ce John zace fără vlagă, Joyce refuză să renunțe. Credința ei fermă îi inspiră pe cei din jurul ei să continue să se roage pentru John chiar și în fața tuturor predicțiilor științifice. Regizat de Roxann Dawson și adaptat de Grant Nieporte având la bază cartea lui Joyce Smith, filmul este o prezentare remarcabilă a faptului că dragostea și credința pot crea un munte de speranță și, uneori, chiar și un miracol.

 

20:30 PRO CINEMA

Arma secretă  (acţiune, Canada, SUA, 2002) Cu: Mariel Hemingway, Doug Savant, Jenna Leigh Green, Wanda Cannon, Sebastian Spence

O explozie nimicitoare face ca o bază militară să fie rasă de pe suprafaţa pământului şi nimeni nu înţelege care au fost motivele acestei acţiuni criminale. Situaţia se complică foarte mult atunci când preşedintele este împuşcat în timpul vizitei oficiale pentru comemorarea victimelor.  Şeful Serviciilor Secrete, agentul Alex McGregor, cea care trebuia să prevină atacurile asupra şefului statului se confruntă cu o serie de evenimente nefericite: soţul său este răpit şi în scurt timp realizează că ea însăşi a devenit o ţintă a criminalilor.

 

Deja ai votat!
se încarcă...