VINERI

0

23.15 ANTENA 1

Zona verde (acţiune, SUA 2010) Cu: Jason Iaacs, Matt Damon, Greg Kinnear, Amy Ryan

În timpul ocupației americane din Bagdadul anului 2003, subofițerul Roy Miller a fost detașat împreună cu echipa sa de investigatori militari pentru a găsi arme de distrugere în masă despre care se credea că ar fi depozitate undeva în deșertul Irakian. Însă, în loc să dea peste arme chimice letale, soldații descoperă o operațiune de mușamalizare extrem de elaborată care le va da misiunea complet peste cap. Intrat într-o rețea de agenți operativi cu interese diferite, Miller trebuie să vâneze răspunsuri printre dovezi înșelătoare și secrete bine ascunse pe pământ ostil care ori vor absolvi de orice vină un regim pătat, ori vor declanșa un război într-o regiune instabilă. Într-un moment al istoriei exploziv și în acel loc periculos, Miller va descoperi că cea mai eficientă armă dintre toate este…adevărul.

16:05CINEMAX

La prima lumină (Thriller, Canada, 2018) Cu: Ştefănie Scott, Théodore Pellerin, Saïd Taghmaoui, Percy Hynes White, Kate Burton

Filmul o urmărește pe adolescentă Alex Lainey care întâlnește niște lumini misterioase care apar deasupra orașului în care locuiește. În scurt timp, ea dezvoltă niște abilități supranaturale periculoase și îi cere ajutorul lui Sean Terrel, prietenul ei din copilărie. Cei doi devin ținta autorităților care vor să descopere adevărul din spatele transformării lui Alex.

16:10 HBO

A venit sfârșitu’! (Comedie, SUA, 2013) Cu: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride

Această comedie urmărește șase prieteni prinși într-o casă după ce mai multe evenimente catastrofice devastează orașul Los Angeles. În timp ce afară lumea se duce de râpă, înăuntru proviziile puține și spațiul mic amenință să distrugă o prietenie. În cele din urmă, sunt obligați să plece din casă și să-și înfrunte destinul și adevăratul sens al prieteniei și al reabilitării.

22:00 PRIMA TV

Evadarea (acțiune, S.U.A. 1994) Cu: Alec Baldwin, Kim Basinger

Doc McCoy este închis în urma trădării tovarășilor săi după un jaf. Doc știe că Jack Benyon, un bogat om de afaceri, învârte o afacere mare și îi spune soției sale să aranjeze cu Benyon să-l scoată din închisoare. Doc este eliberat, dar, din păcate, trebuie să coopereze cu cel care l-a băgat la închisoare.

Deja ai votat!
se încarcă...