SÂMBĂTĂ

0

23:50 CINEMAX

Charlotte se distrează (Dramă-Comedie, Canada, 2018) Cu: Marguerite Bouchard, Roşe Adam, Romane Denis, Alex Godbout, Anthony Therrien

Charlotte este foarte fericită alături de fermecătorul ei iubit. Dar într-un moment de intimitate acesta îi face o mărturisire șocantă: este homosexual. Ea este distrusă astfel că, împreună cu prietenele ei, exuberanta Megan și liniștita Aube, caută distracția la un magazin de jucării. Acolo, cele trei fete sunt fermecate de tinerii angajați și, în scurt timp, se angajează și ele la magazin. Charlotte începe să flirteze și să facă sex cu unii dintre colegii ei. La început, ea își adoră noua libertate. Dar unii din preajma ei nu o apreciază și încep să o defăimeze și să-i distrugă nou găsita putere.

23.15 ANTENA 1

Rogue One: O poveste Star Wars (acţiune, SUA 2016) Cu: Felicity Jones, Mads Mikelssen, Forest Whitaker, Diego Luna

Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viața ei, când Mon Mothma o va trimite să fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin și forțele non-aliate, Jyn va realiza că a intrat în ceva mult mai greu decât credea la începutul misiunii. Filmul ne va arăta o nouă parte a francizei Războiul Stelelor în același univers, dar văzut din altă perspectivă decât cea cu care ne-am obișnuit până acum.

20:00 HBO

Va curge sânge (Dramă, SUA, 2007) Cu: Daniel Day-Lewis, Paul Dano, Kevin J. O’Connor, Ciarán Hinds, Dillon Freasier

Extraordinara poveste a lui Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis). Acțiunea este plasată cândva la sfârșitul secolului al XIX-lea, începutul secolului XX, iar eroul ei este un mâner care primește un pont extraordinar: în Vestul Americii există un orășel care stă pe un ocean de petrol neexploatat. Deși este sceptic, Plainview îl ia pe H.W. (Dillon Freasier), fiul său, și pleacă în acea direcție. Ei bine, Little Boston e un loc în care nu se întâmplă prea multe, singura distracție a celor de aici fiind biserica înființată de Eli Sunday (Paul Dano), un tânăr predicator. Plainview și H.W. dau lovitura, deoarece pământul din zonă chiar este îmbibat cu țiței. Însă, așa cum se întâmplă mai mereu, odată cu bogăția apar și conflictele.

22:00 PRIMA

Instrucția (thriller, S.U.A.2003) Cu: John Travolta, Connie Nielsen

John McTiernan, apreciatul regizor de filme de acţiune (Die Hard, The Hunt for Red October, Predator) şi scenaristul James Vanderbilt prezintã Basic-Instructia, un film poliţist de suspans, captivant, multilateral. Alãturi de John Travolta, Connie Nielsen şi Samuel L. Jackson, distribuţia numãrã unii dintre cei mai fascinanţi actori tineri dintre care fac parte Giovanni Ribisi, Brian Van Holt, Taye Diggs, Cristian De La Fuente, Dash Mihok şi Roselyn Sanchez. Travolta interpreteazã rolul lui Tom Hardy, un fost poliţist care a devenit agent al Departamentului Narcotice şi care este atras într-un mister ce se adânceşte constant, legat de dispariţia temutului şi adesea dispreţuitului sergent Nathan West (Jackson), ca şi a mai multor soldaţi de elitã ai Forţelor Speciale în ceea ce pare a fi, la prima vedere un exerciţiu militar de rutinã din timpul unui uragan din junglele din Panama.

 

Deja ai votat!
se încarcă...