LUNI

0

22:10 HBO

Captain Marvel (Acțiune, SUA, 2019) Cu: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace

Acțiunea filmului are loc în 1995 când Carol Danvers (Brie Larson) devine unul dintre cei mai puternici supereroi ai galaxiei. Carol și un grup mic de aliați sunt prinși în mijlocul unui război intergalactic între două rase de extratereștri când acesta ajunge pe planeta noastră.

21:00 CINEMAX

Pământul speranței (Dramă, Finlanda, 2018) Cu: Oona Airola, Konsta Laakso, Antti Virmavirta, Marjaana Maijala, Helmi Linnosmaa

Această poveste de dragoste finlandeză se desfășoară între 1945 și 1952 și subliniază modul în care puterea feminină a fost esențială în reconstrucția țării în timpul războiului și după. Anni, fiica tranșantă a unui om de afaceri burghez, se îndrăgostește de Veikko, un soldat simplu care a fost rănit în timp ce servea alături de fratele ei decedat. Tot ceea ce îi poate oferi Veikko este o „fermă rece”, o bucată de pământ din pădurile din nordul Kareliei oferită veteranilor căsătoriți, dar pentru Anni este suficient. Ea renunță la hainele scumpe, îmbrăcă pantaloni și începe să lucreze cot la cot cu noul ei soț ca să-și construiască o casă. Problemele încep să apară, dar Anni și Veikko sunt norocoși să aibă alături niște vecini colorați și binevoitori.

20:30 PRIMA TV

Echipa de elită (acțiune, aventură, S.U.A. 2016) Cu: Steven Seagal, Russell Wong, Jemma Dallender

Harmon este un agent CIA care investighează teroriștii arabi capturați în Mexic. Cu echipa sa – agenta FBI Zara și pilotul Sharp – zboară spre Istanbul și descoperă un complot brutal.

22:30 PRO CINEMA

Poarta timpului (acţiune, 1991, SUA) Cu: Marc Singer, Kari Wuhrer, Sarah Douglas

Tanarul barbar Dar are multe calitati, dar cea mai importanta dintre ele e faptul ca poate vorbi cu animalele. El afla ca fratele lui malefic Arklon are planuri sinistre care pot duce la distrugerea universului. Arklon trebuie sa gaseasca o metoda rapida de distrugere a universului, asa ca pleaca impreuna cu senzuala vrajitoare Lyranna prin poarta timpului spre trecut, pentru a fura un detonator nuclear de la o baza militara de langa Los Angeles.

Deja ai votat!
se încarcă...