MARŢI

0
MISSING - "Answers" -- Giancarlo helps Becca as they race to find Azimoff (guest star Karel Roden, "RocknRolla"), while Dax and Violet (guest star Laura Donnelly, "Merlin," "Dread") try to capture Becca. Meanwhile Becca learns more about who her real enemy ultimately is, on "Missing," THURSDAY, MAY 3 (8:00-9:00 p.m., ET) on the ABC Television Network. (ABC/RORY FLYNN) KEITH CARRADINE

19:20 CINEMAX

Dueliștii (Dramă, Marea Britanie, 1977) Cu: Keith Carradine, Harvey Keitel, Albert Finney, Edward Fox, Cristina Raines

Acțiunea peliculei lui Ridley Scott este plasată în perioada de glorie a campaniilor lui Napoleon, atunci când un ofițer al armatei franceze îl insultă pe un altul și așa începe totul. Între cei doi, vreme de 16 ani, va exista o dușmănie incredibilă. D’Hubert și Feraud își încrucișează săbiile de fiecare dată când se întâlnesc, în încercarea de a-și face dreptate și de a-și păstra onoarea nepătată. Pelicula regizată de Ridley Scott a fost premiată cu BAFTA pentru cea mai bună imagine și pentru costume.

22:35 HBO

Glass (Thriller, SUA, 2019) Cu: James McAvoy, Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson

Night Shyamalan aduce laolaltă poveștile din două dintre filmele lui – „Unbreakable” (2000) și „Split” (2016) – în acest thriller exploziv. Din „Indestructibilul” (“Unbreakable”), revin Bruce Willis, în rolul lui David Dunn, și Samuel L. Jackson, în rolul lui Elijah Price, cunoscut și sub pseudonimul de domnul Glass. Lor li se alătură, din “Split”, James McAvoy, în rolul lui Kevin Wendell Crumb și al multiplelor personalități care se ascund în interiorul său, precum și Anya Taylor-Joy, în rolul lui Casey Cooke, singura prizonieră ce a supraviețuit unei întâlniri cu Bestia. Continuând acțiunea de unde a rămas în “Split”, Dunn începe să urmărească Bestia, creatura supraumană a lui Crumb. Din seria de ciocniri dintre Dunn și Crumb, ce capătă proporții, este dezvăluit faptul că, din umbră, Price e, de fapt, adevăratul păpușar, ce deține secrete cruciale despre ambii.

20:30 PRO CINEMA

Semnul morţii (SUA, 1990) Cu: Steven Seagal, Basil Wallace, Joanna Pakula, Keith David

Într-un excelent film de acţiune, Steven Seagal interpretează rolul unui fost agent al brigăzii anti- drog. Fără să stea prea mult pe gînduri, el se angajează în lupta împotriva unei bande de traficanţi de droguri jamaicani, pe a căror listă neagră se trezeşte  pus împreună cu întreaga familie.

00:15 PRO TV

Charlie Talisman  (comedie,  SUA, Canada 2007) Cu: Dane Cook, Jessica Alba, Ellia English, Connor Price, Chelan Simmons, Dan Fogler,

Pe când avea doar zece ani, Charlie a refuzat să sărute ciudata grupului, iar aceasta l-a blestemat. Culmea, blestemul îl urmăreşte chiar şi când el devine un adult în toată firea. Medic stomatolog de succes, Charlie nu duce dorul femeilor, dar nu este nicicum capabil să menţină o relaţie. Nu că s-ar plânge de acest lucru, dar Charlie chiar îşi doreşte să se aşeze la casa lui, alături de o femeie de treabă. Într-o bună zi, pe când se află la nunta unei foste iubite, Charlie îşi dă seama că toate femeile cu care s-a întâlnit vreodată au întâlnit dragostea adevărată imediat după ce s-au despărţit de el. Atunci când se răspândeşte vorba cum că e de ajuns o singură noapte petrecută cu Charlie pentru a găsi scurtătura spre altar, bărbatul este pur şi simplu luat cu asalt de reprezentantele sexului frumos dornice de măritiş. Atunci când în viaţa lui apare Cam, femeia visurilor sale, Charlie trebuie să rupă blestemul din copilărie înainte de a se aventura într-o relaţie cu ea.

Deja ai votat!
se încarcă...