MIERCURI

0
Brady Jandreau

19:15 CINEMAX

Călărețul (Dramă, SUA, 2018) Cu: Brady Jandreau, Tim Jandreau, Lilly Jandreau, Cat Clifford, Lane Scott

După un accident tragic, tânărul cowboy de rodeo Brady (Brady Jandreau), odată o stea a circuitului de rodeo, este avertizat că s-au terminat zilele când participa la concursuri. Întors acasă, Brady începe să se întrebe dacă mai are pentru ce să trăiască acum când nu mai poate face ceea ce îi plăcea: să călărească și să concureze. Dorindu-și să preia din nou controlul asupra destinului său, Brady își caută o identitate nouă și încearcă să afle ce înseamnă să fie un bărbat în inima Americii.

 

 

 

20:00 HBO

După război (Dramă, Marea Britanie, 2019) Cu: Keira Knightley, Alexander Skarsgård, Jason Clarke, Flora Thiemann, Jannik Schümann

Acțiunea are loc în Germania anului 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) ajunge la Hamburg într-o iarnă friguroasă ca să fie alături de soțul ei, Lewis (Jason Clarke), un colonel britanic care are misiunea de a participa la reconstruirea unui oraș distrus. Dar în timp ce își caută noua casă, Rachael este șocată să descopere că Lewis a luat o decizie neașteptată: ei vor locui în casa mare din oraș alături de foștii proprietari, un văduv neamț (Alexander Skarsgård) și fiica lui cu probleme. Într-o atmosferă tensionată, ostilitatea și durerea vor face loc pasiunii și trădării.

 

 

 

22:30 PRO CINEMA

Îngropând-o pe fosta (comedie/ horror, SUA, 2014) Cu: Anton Yelchin, Ashley Greene

Max  se hotareste sa ii spuna lui Evelyn ca vrea sa o paraseasca. Atunci cand urma sa se intalneasca pentru a vorbi, Evelyn este lovita de un autobuz si moare. Max incepe sa fie din ce in ce mai trist. Cand se hotaraste sa iasa in oras, o intalneste pe Olivia, o tipa cu care isi petrece cateva ore bune. Ajuns inapoi acasa, Max are parte de o surpriza pe cinste. La usa bate Evelyn, fosta lui iubita care tocmai ce s-a intors din morti.

 

 

22:30 PRO TV

Podul spionilor (SUA, Germania, Rusia, 2015) Cu: Mark Rylance, Domenick Lombardozzi, Victor Verhaeghe, Mark Fichera, Brian Hutchison, Tom Hanks, Joshua Harto, Henny Russell, Alan Alda,

In timpul Razboiului rece, avocatul CIA James Donovan (Tom Hanks) negociaza in secret eliberarea pilotului american Francis Gary Powers, ce a fost doborat in anul 1960 in timp ce survola spatiul aerian al Uniunii Sovietice intr-un avion U-2 de spionaj.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...