JOI

0
Claire Coffee

20:00 HBO

Secretele femeilor (Thriller, Canada, 2019) Cu: Claire Coffee, Lisa Berry, Siobhan Murphy, Taylor Thorne, Caitlyn Sponheimer

Ashley Shields a avut un an greu după moartea mamei sale, destrămarea căsniciei și faptul că nu a fost promovată la muncă. Când sora ei, Jasmine, o aduce la întâlnirile unui grup de femei, cunoscut ca The Sisterhood, ea speră să adune suficientă putere cât să-și poată schimba viața. Condus de enigmatica și carismatica Desiree, grupul îi oferă lui Ashley tot ce i s-a promis. I se mărește salariul la slujbă, divorțul este finalizat în favoarea ei și în sfârșit se simte împlinită și fericită. Dar, în scurt timp, ea descoperă că beneficiile grupului vin cu un preț mare și uneori ilegal. Pe măsură ce Ashley află mai multe și este forțată să participe la unele activități dubioase, își dă seama că trebuie să scape cât mai repede chiar dacă își pune în pericol relația cu Jasmine sau chiar propria viață.

 

21:00 CINEMAX

Amnezie cu surprize (Comedie, SUA, 2018) Cu: Eugenio Derbez, Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz

Kate (Anna Faris) este o mamă singură care este angajată să facă curățenie pe iahtul luxos al lui Leonardo (Eugenio Derbez), un playboy mexican foarte bogat, egoist și răsfățat. După ce o concediază pe nedrept și refuză să o plătească Leonard cade peste bord în timpul unei petreceri și se trezește a două zi cu amnezie. Ca să se răzbune, Kate apare la spital și îl convinge că ea este soția lui și au trei copii. Pe măsură ce Leonardo încearcă să se obișnuiască cu munca fizică și cu noua lui familie, Kate începe să se întrebe cât timp o să mai poată să-și păcălească soțul fals.

 

20:30 PRIMA TV

Omoară-mă de trei ori  (thriller, SUA 2014) Cu: Sullivan Stapleton, Simon Pegg, Teresa Palmer
Când un asasin acceptă să omoare frumusețea locală a unui oraș, descoperă că nu este singurul care o caută. Acum el trebuie să-i învingă pe ceilalți asasini și să se asigure că-și duce misiunea la capăt.

20:30 PRO CINEMA

 Un romantic incurabil (comedie,  SUA, 2011) Cu: Juddy Talt, Kate French, Julie White, Ethan cohn, Lara Pulver, Oscar Nunez, Steven Anderson, Luke coffee

Dupa mai multe esecuri in dragoste, Nick, un cunoscut scriitor, se intoarce in orasul natal si la singura femeie care nu l-a parasit niciodata. Acolo barbatul isi reinnoieste relatiile cu familia, vecinii si prietenii din copilarie. Printr-o simpla intorsatura a destinului el o intalneste pe Emma. Dupa mult timp Nick se indragosteste din nou, iar ce simte fata de Emma intruchipeaza exact tipul de dragoste despre care el a scris in toti acesti ani.

Deja ai votat!
se încarcă...