DUMINICĂ

0
DUMINICĂ

20:30 PRO CINEMA

Evoluţie (comedie, SUA, 2001) Cu: David Duchovny, Julianne Moore, Orlando Jones, Seann William Scott, Ted Levine, Ethan Suplee

Un meteorit loveşte Pământul şi haosul se dezlănţuie în momentul în care anumite forme de viaţă extraterestre sunt eliberate. Noile forme de viata încep să se dezvolte şi devin din ce în ce mai periculoase. Biologul Ira Kane şi geologul Phineas Block trebuie să facă tot posibilul pentru a salva planeta.

20:00 PRO TV

Cavalerul negru (acţiune, SUA, UK, 2008) Cu: Heath Ledger, Christian Bale,

Cu ajutorul locotenentului Jim Gordon și a procurorului districtual, Harvey Dent, Batman începe luptă împotriva crimei organizate din Gotham City pentru a o strârpi definitiv. Inițial, triumviratul se dovedește a fi eficient, dar în curând cei trei devin ținta unui geniu al răului, cunoscut sub numele de Joker, care aruncă orașul în anarhie, forțându-l pe Cavalerul negru să încalce fragila graniță dintre erou și răzbunător.

16:20 HBO

Corbul alb (Dramă, Marea Britanie, 2018) Cu: Oleg Ivenko, Adèle Exarchopoulos, Ralph Fiennes, Raphaël Personnaz, Chulpan Khamatova

Un tânăr în vârstă de doar 22 de ani, îmbrăcat într-un costum închis și cu o beretă neagră, se află într-un avion care zboară de la St Petersburg la Paris. Este 1961 și Rudolf Nureyev, care nu a devenit încă o legendă, este membru al faimoasei companii de balet Kirov și călătorește pentru prima dată în afara Uniunii Sovietice. Viața pariziană îl încântă pe tânărul care dorește să experimenteze cultura, arta și muzica pe care le oferă fermecătorul oraș. Dar ofițerii KGB care îi urmăresc fiecare mișcare devin din ce în ce mai suspicioși în ceea ce privește comportamentul lui și prietenia cu tânăra Clara Saint. Când agenții îi fac o solicitare șocantă, Rudolf este forțat să ia o decizie dureroasă, una care i-ar putea schimba cursul vieții pentru totdeauna și care i-ar pune familia și prietenii într-un mare pericol.

22:40 CINEMAX

Blaze (Dramă, SUA, 2018) Cu: Ben Dickey, Alia Shawkat, Josh Hamilton, Charlie Sexton, Kris Kristofferson

Filmul este inspirat de viața lui Blaze Foley, legenda mișcării muzicale din Texas din care au apărut și Merle Haggard și Willie Nelson. Filmul pune laolaltă trei perioade de timp și creează trei versiuni reimaginate ale trecutului, prezentului și viitorului lui Blaze. Diferitele fire narative explorează povestea lui de dragoste alături de Sybil Rosen, ultima lui noapte pe pământ și impactul pe care melodiile și moartea lui l-au avut asupra fanilor, prietenilor și dușmanilor. Finalul este unul dulce-amărui și sunt recunoscute momentele bune și rele prin care a trecut Blaze, dar și impresia pe care a lăsat-o oamenilor cu care și-a împărtășit călătoria.

+0 -0

se încarcă...