Luni

0
Luni

20:30 PRO CINEMA

Trafic criminal (acţiune, SUA, Canada, Tailanda, 2014) Cu: Dolph Lundgren, Tony Jaa, Ron Perlman, Michael Jai White, Ron Perlman, Celina Jade, Peter weller, Mike dopud, Leo Rano

Detectivul Nick (Dolph Lundgren) participă la o operaţiune a poliţiei în portul din New Jersey, unde găseşte nişte fete aduse pentru prostituţie. Din greseala îl împuşca pe fiul lui Victor, un fost colonel sârb, actualmente cetăţean rus. Din dorinţa de răzbunare, Victor îi ucide soţia şi fiica, iar Nick supravieţuieşte miraculos atacului brutal. Detectivul pleacă în Bangkok, unde face echipă cu Tony (Tony Jaa) importiva traficului de carne vie, având acelaşi scop, distrugerea lui colonelului.

20:30 PRO TV

Curierul (acţiune, Franţa, SUA, 2002) Cu: Jason Statham, Qi Shu, Matt Schulze, Ric Young, Doug Rând, Didier Saint Melin

Frank Martin, un fost membru al Forţelor Speciale, face servicii de curierat pentru a-şi câştiga existenţa. El transportă dintr-un loc în altul diverse obiecte sau chiar persoane. Cheia succesului său este un set de reguli pe care nu le-a încălcat niciodată: nu-şi încalcă înţelegerea, nu întreabă cine este expeditorul şi nu ştie ce transportă. Noul colet pe care trebuie să-l livreze nu diferă cu mult de celelalte. Însă expeditorul său este un american cunoscut sub pseudonimul “Wall Street”. Aşadar, regula referitoare la identitatea expeditorului este încălcată. Mai mult decât atât, Frank constată cu stupoare că pachetul se mişcă. Trecând din nou peste propriile reguli, deschide coletul şi astfel face cunoştinţă cu Lai, o femeie superbă, de origine chineză, legată fedeleş.Wall Street află că Frank nu şi-a respectat înţelegerea şi îşi trimite mercenarii să-l asasineze. Pe lângă faptul că trebuie să-şi salveze pielea, Frank se angajează să o ajute pe Lai să stopeze traficul de persoane în care sunt implicaţi tatăl ei şi Wall Street.

17:30 HBO

Sufletul petrecerii (Comedie, SUA, 2018) Cu: Melissa McCarthy, Molly Gordon, Gillian Jacobs, Maya Rudolph, Matt Walsh

Melissa McCarthy scrie, produce și interpretează rolul principal în această comedie. Când soțul ei o părăsește brusc, Deanna, o casnică dedicată, transformă regretele într-un nou început, decide să se întoarcă la facultate… și ajunge la aceeași școală și în aceeași grupă cu fiica ei care nu este convinsă că este o idee bună. Deanna, acum Dee Rock, se implică total în această nouă experiență, se bucură de libertate, distracție, băieți și descoperă cine este cu adevărat.

19:25 CINEMAX

Lajkó, țigan în cosmos (Comedie, Ungaria, 2018) Cu: Tamás Keresztes, József Gyabronka, Tibor Pálffy, Zétény Vargă, Athina Papadimitriu

Această comedie neagră ne dezvăluie faptul că prima ființă trimisă în spațiu nu a fost câinele Laika, ci ungurul Lajkó. La începutul anului 1957, Uniunea Sovietică decidă să-i acorde Ungaria onoarea de a trimite primul cosmonaut în spațiu. Cel mai potrivit candidat este Lajos Serbán, cunoscut de toți ca Lajkó, a cărui viață ca pilot reflectă iubirea lui dintotdeauna față de stele și fascinația lui față de spațiul cosmic. Când este selectat pentru această misiune îndrăzneață, nu bănuiește că adeverirea visului său nu este deloc la voia întâmplării.

+1 -0

se încarcă...