Marţi

0

20:30 PRO CINEMA

Ultima bătălie (acţiune, SUA, 1997) Cu: Jean-Claude Van Damme, Raul Julia, Ming-Na Wen, Raul Julia

Bazat pe ultracunoscutul joc video “Street Fighter II”, filmul îl are în prim-plan pe Jean-Claude Van Damme în rolul unui expert în arte marţiale, colonelul Guile, bravul conducător al Forţelor de Combat Naţionale. Acesta trebuie să intervină când oamenii infamului general Bison, liderul dereglat psihic al unui stat numit Shadaloo, deturnează un autobuz plin cu angajaţi ai Forţelor Naţionale. Bison solicita o răscumpărare de câteva milioane de dolari în contul eliberării ostaticilor. Guile este trimis în secret pe teritoriul lui Bison, în timp ce autorităţile negociază cu acesta răscumpărarea. Generalul va fi însă o nucă greu de spart pentru ca pe lângă luptători abili şi fanatici, a cumpărat şi o ziaristă şi o pereche de puşcăriaşi evadaţi capabili de ferocităţi inimaginabile.

20:30 PRO TV

La limita extremă (acţiune, 2015) Cu: Edgar Ramirez, Luke Bracey, Ray Winstone, Teresa Palmer, Mariaş Varela, Clemens Schick, Tobias Santelmann, Max Trieriot

Johnny Utah (Luke Bracey) este un tânăr agent FBI, care se infiltrează într-o echipă suspectata că plănuieşte o serie de jafuri asupra unor corporaţii. Echipa condusă de Bodhi (Edgar Ramirez) este formată de practicanţi ai sporturilor extreme şi membrii acesteia îşi pun amprenta asupra agentului lipsit de experienţă. Aflat sub acoperire, Utah este decis să facă totul pentru a dovedi că sunt vinovaţi de infracţiunile comise.

22:00 HBO

Glass (Thriller, SUA, 2019) Cu: James McAvoy, Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson

Night Shyamalan aduce laolaltă poveștile din două dintre filmele lui – „Unbreakable” (2000) și „Split” (2016) – în acest thriller exploziv. Din „Indestructibilul” (“Unbreakable”), revin Bruce Willis, în rolul lui David Dunn, și Samuel L. Jackson, în rolul lui Elijah Price, cunoscut și sub pseudonimul de domnul Glass. Lor li se alătură, din “Split”, James McAvoy, în rolul lui Kevin Wendell Crumb și al multiplelor personalități care se ascund în interiorul său, precum și Anya Taylor-Joy, în rolul lui Casey Cooke, singura prizonieră ce a supraviețuit unei întâlniri cu Bestia. Continuând acțiunea de unde a rămas în “Split”, Dunn începe să urmărească Bestia, creatura supraumană a lui Crumb. Din seria de ciocniri dintre Dunn și Crumb, ce capătă proporții, este dezvăluit faptul că, din umbră, Price e, de fapt, adevăratul păpușar, ce deține secrete cruciale despre ambii.

17:45 CINEMAX

Parkland (Dramă, SUA, 2013) Cu: Zac Efron, Marcia Gay Harden, Billy Bob Thornton, Jacki Weaver, Paul Giamatti

Filmul descrie evenimentele haotice care au avut loc la Dallas pe 22 noiembrie 1963, ziua când a fost asasinat președintele John F. Kennedy, și combină perspectivele mai multor persoane obișnuite care sunt aruncate în circumstanțe extraordinare: doctorii și asistentele de la spitalul Parkland, șeful serviciului secret din Dallas, un cameraman care a filmat neintenționat ceea ce a devenit cea mai urmărită și examinată filmare din istorie, agenții FBI care aproape l-au prins pe ucigaș, fratele lui Lee Harvey Oswald și oamenii din echipa de protecție a președintelui care au fost martori la moartea președintelui și la venirea rapidă la putere a vicepreședintelui Lyndon Johnson într-o națiune care a fost schimbată pentru totdeauna.

Deja ai votat!
se încarcă...