SÂMBĂTĂ

0

22:00 PRO CINEMA

Elektra (acţiune, Canada, SUA 2005) Cu: Jennifer Garner, Goran Visnjic, Kirsten Prout, Will Yun Lee, Cary-Hiroyuki Tagawa

Elektra, personajul din Daredevil, are parte de o provocare pe cont propriu. După ce este ucisă, eroina este readusă la viaţă de Stick, un maestru orb al artelor marţiale. Elektra este adusă în campusul unde acesta îşi ţine antrenamentele pentru a învăţa un stil de arte marţial foarte vechi, în urma căruia, discipolii care îl stăpânesc foarte bine pot avea previziuni şi pot învia morţii. Elektra este însă exclusă din grupul lui Stick în scurt timp deoarece nu reuşeşte să-şi stăpânească furia şi se foloseşte de tot ceea ce a învăţat pentru a deveni asasin plătit.

00:00 PRO CINEMA

Danny Collins (biography, SUA, 2015) Cu: Al Pacino, Annette Bening, Jennifer Garner

Al Pacino este starul acestui film inspirat de evenimente petrecute în realitate. El este Danny Collins, un cântăreț rock care a cunoscut faima în anii ’70 și care nici acum, la bătrânețe, nu vrea să renunțe la plăcerile vieții de star rock. Când impresarul său (Christopher Plummer) descoperă că celebrul John Lennon i-a trimis lui Collins o scrisoare cu 40 de ani în urmă, eroul decide să schimbe direcția și începe o emoționantă călătorie care îi readuce aproape membrii familiei și îl face să o ia din nou de la capăt.

21.30 ANTENA 1

Scufiţa Rosie (fantezie, SUA 2011) Cu: Amanda Seyfreid, Billy Burke, Gary Oldman, Virginia Madsen, Julie Christie, Shiloh Fernandez, Max Irons

Valerie este o tânără frumoasă, îndrăgostită de un proscris, Peter, dar căreia părinţii i-au aranjat mariajul cu bogatul Henry. Dispuşi să sacrifice totul pentru iubirea lor, Valerie şi Peter plănuiesc să fugă împreună, dar evadarea le este dată peste cap de o tragedie. Sora fetei este ucisă cu bestialitate de un vârcolac, o creatură care sălăşluieşte în pădurile din jurul satului lor şi cu care de mulţi ani sătenii au păstrat un pact fragil, sacrificându-i în fiecare lună un animal. Dar într-o noapte cu lună însângerată, vârcolacul rupe armistiţiul şi se încumetă să ia o viaţă umană.
Însetaţi de răzbunare, sătenii cer ajutorul Părintelui Solomon. Însă venirea lui are consecinţe nebănuite, căci îi avertizează că lupul ia formă umană în timpul zilei şi poate fi oricare dintre ei. Numărul morţilor creşte cu fiecare răsărit al lunii, iar Valerie descoperă că are o legătură specială cu bestia – una care îi atrage inexorabil unul spre celălalt, iar asta o transformă în suspect, dar şi în… momeală.

22:00 CINEMAX

Asiatici bogați și nebuni (Comedie, SUA, 2018) Cu: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh, Gemma Chan, Lisa Lu

Bazat pe faimosul bestseller scris de Kevin Kwan, filmul o urmărește pe Rachel Chu din New York care își însoțește iubitul, pe Nick Young, la nunta celui mai bun prieten al lui care are loc în Singapore. Bucuroasă să viziteze Asia pentru prima dată, dar emoționată că va întâlni familia lui Nick, Rachel este complet luată prin surprindere când află că Nick i-a ascuns niște detalii importante din viața lui. Se pare că este fiul uneia dintre cele mai bogate familii și unul dintre cei mai căutați burlaci din Singapore. Rachel devine o țintă printre cunoștințele familiei, iar mama lui Nick nu este de acord cu relația fiului. În scurt timp, devine clar că deși banii nu pot cumpăra dragostea, pot complica lucrurile.

Deja ai votat!
se încarcă...