Vineri

0

20:30 PRO CINEMA

Cântec de leagăn (thriller, SUA, 1998) Cu: Jessica Lange, Gwyneth Paltrow, Johnathon Schaech, Nina Foch

După ce Helen (Gwyneth Paltrow) l-a întâlnit pe Jackson Baring a considerat că este cu adevărat norocoasă, căci bărbatul acesta este tot ce-a visat vreodată: este tandru, arătos şi are un viitor strălucit în faţă. După ce Helen rămâne însărcinată, cei doi hotărăsc să se căsătorească şi să se mute în oraşul natal al lui Jackson, în Kilronan. După ce a rămas văduvă, Martha (Jessica Lange), mama lui Jackson, a condus singură imensa proprietate a familiei, iar întoarcerea fiului ei nu poate decât s-o bucure. Însă dragostea pe care o simte Martha pentru Jackson capătă cu timpul accente patologice, care transformă în iad viaţa proaspetei lui soţii.

23.00 ANTENA 1

Ispită (thriller, SUA 2014) Cu: Karl Urban, Wentworth Miller, James Marsden, Eric Stonestreet, Rhona Mitra, Isabel Lucas, Matthias Schoenaerts

Cinci bărbați însurați închiriază împreună un loft în centrul orașului, pe care îl transformă într-un loc al plăcerilor interzise și al fanteziilor dincolo de orice limită. Dar fanteziile se transformă în coșmar când descoperă cadavrul unei femei în apartament, și își dau seama că unul dintre ei e sigur implicat în acea crimă.

22:30 PRIMA TV

Eroul din fiecare (dramă/sport, S.U.A 2010) Cu: John Cena, Danny Glover, Devon Graye

Cal Chetley este un adolescent timid și nesociabil în vârstă de 15 ani, care locuiește în localitatea Sallisaw din Oklahoma împreună cu mama lui, Sharon. Cal este încă afectat de moartea tatălui său într-un tragic accident de mașină petrecut cu 10 ani în urmă și de plecarea de acasă a fratelui mai mare pe nume Mike, un fost campion de lupte la fel ca și tatăl lor. Deși este lipsit de calități atletice native și este mai degrabă înclinat spre studiu decât spre sport, din dorința de a-și reuni familia destrămată, Cal Chetley se înscrie în echipa de lupte a liceului, sperând în secret să fie antrenat de către fratele lui, Mike. Încurajat în permanență de misteriosul Harry Newman, poreclit Red, tânărul singuratic, introvertit și firav, dobândește încredere în forțele proprii, își dezvoltă o personalitate puternică prin practicarea acestui sport care le-a adus celebritatea tatălui și fratelui său și contribuie la reconsolidarea relațiilor ruinate din familie.

21:00 CINEMAX

Ocol primejdios (Polițist, SUA, 1997) Cu: Sean Penn, Nick Nolte, Jennifer Lopez, Powers Boothe, Claire Danes

Pe drumul spre Las Vegas unde trebuie să le dea banii înapoi unor agenți de pariuri care deja i-au luat două degete, escrocul Bobby Cooper (Sean Penn) crede că în curând nu va mai avea probleme. Din păcate, mașina lui se strică și el ajunge în Superior, un oraș ciudat din Arizona. Bobby este captiv acolo deoarece nu are niciun ban. Când o întâlnește pe frumoasa Grace McKenna (Jennifer Lopez) și pe puternicul ei soț Jake (Nick Nolte), dorința arzătoare de a pleca din oraș este înlocuită de nevoia de supraviețuire. Jake îi oferă bani lui Bobby că să o omoare pe Grace. Apoi Grace îi cere lui Bobby să scape de Jake. Ambii îi oferă o cale de scăpare – să-l omoare pe unul pentru celălalt. Bobby este prins într-un joc mortal al dorinței, nebuniei și al banilor.

Deja ai votat!
se încarcă...