JOI

0

23:30 HBO

În întuneric (Dramă, Germania, 2017) Cu: Diane Kruger, Denis Moschitto, Johannes Krisch, Samia Chancrin, Numan Acar

Viața Katjei se destramă brusc atunci când soțul ei, Nuri, și fiul lor, Rocco, sunt uciși într-un atac cu bombă. Prietenii și familia încercă să-i ofere tot sprijinul de care are nevoie și Katja reușește astfel să facă față înmormântării. Dar căutarea continuă a autorilor atacului și a motivelor din spatele acestei crime absurde complică doliul Katjei, deschizând răni și îndoieli. Danilo, un avocat și prietenul cel mai bun al lui Nuri, o reprezintă pe Katja în procesul împotriva a doi suspecți: un cuplu de tineri neonaziști. Procesul o duce pe Katja la limită, dar pentru ea nu există nicio altă alternativă: vrea să se facă dreptate.

20:30 PRO CINEMA

Juriul (thriller, 2003) Cu: John Cusack, Rachel Weisz, Gene Hackman, Dustin Hoffman, Bruce Davison

Filmul prezinta povestea unei vaduve din New Orleans, care da in judecata o corporatie nationala, acuzandu-i de uciderea sotului. Wendall Rohr (Dustin Hoffman), avocatul femeii va trebui sa ii tina piept oponentului sau Durwood Cable (Bruce Davison), care reprezinta interesele corporatiei. Rankin Fitch, consultantul corporatiei il coordoneaza din umbra pe Durwood si organizeaza supravegherea secreta a fiecarui membru al juriului, deoarece miza este uriasa, iar castigatorul va fi cel care va reusi sa manipuleze juriul. Planul va fi dejucat de catre unul dintre jurati, Nick si de o femeie misterioasa, Marlee.

23:00 PRO TV

Trenul cu bani (thriller, SUA, 1995) Cu: Wesley Snipes, Woody Harrelson, Jennifer Lopez, Robert Blake

Charlie (Woody Harrelson) şi John (Wesley Snipes) au fost crescuţi de mici ca doi fraţi. Cînd avea doar cîţiva anişori, Charlie a fugit dintr-un orfelinat şi a fost adoptat de familia lui John. Charlie este alb şi cam sărit de pe fix, John este negru şi la piele şi la umor. Cei doi sunt poliţişti şi zona lor de acţiune este metroul din New York. Una dintre îndatoririle lor este să păzească trenul care transportă milioane de dolari spre banca rezervelor federale. Trenul nu a fost niciodată jefuit, spre mîndria şefului celor doi, un tip corupt şi despotic. Mai în glumă, mai în serios, Charlie, care a acumulat datorii imense de pe urma jocurilor de noroc, îi propune lui John să jefuiască trenul cu bani. În ciuda opoziţiei iniţiale a lui John, ideea trăsnitului Charlie va fi pusă în aplicare, dar riscurile vor fi uriaşe.

17:25 CINEMAX

Cu sau fără reguli (Dramă, Marea Britanie, 2018) Cu: Marcus Rutherford, Sophie Kennedy Clark, Sam Gittins, T’Nia Miller, James Atwell

Leon, un băiat de 19 ani, se întoarce acasă ca să aibă grijă de mama lui alcoolică și să se adapteze la viața de adult după o adolescență petrecută în orfelinate. Frustrat de lipsa educației și de perspectivele financiare sumbre, Leon își găsește consolarea în ringul de box. În scurt timp, el o întâlnește pe frumoasa și rebela Twiggy, care stă în case abandonate ca să scape de familia ei. În timp ce revoltele încep pe străzi, iar poliția și protestatarii pătrund în cartierul lui, Leon trebuie să se hotărască dacă li se va alătura prietenilor în luptă sau dacă va căuta o viață nouă alături de Twiggy.

Deja ai votat!
se încarcă...