MIERCURI

0

20:30 PRO TV

Dispari în 60 de secunde (acţiune, SUA 2000) Cu: Nicolas Cage, Giovanni Ribisi, Angelina Jolie, T.J. Cross, William Lee Scott, Scott Caan, James Duval, Will Patton

Kip Raines, un hoţ de maşini, este contactat să fure 50 de maşini, dar ceva nu merge conform planului, iar misiunea lui eşuează. Acum, Raymond Calitri, cel care l-a angajat să facă acest lucru, îl vrea mort cu orice preţ. În momentul în care fratele lui Kip, Memphis, cândva un mare hoţ de maşini, află că este în pericol, revine în oraş pentru a vedea dacă îşi poate ajuta fratele. Singurul lucru care îl va calma pe Calitri este îndeplinirea ordinului iniţial. Aşa că Memphis trebuie să îşi adune vechea echipă în timp record, pentru că trebuie să fure maşinile în doar câteva zile, în condiţiile în care un poliţist care află că a revenit este cu ochii pe el. Iar asta nu e tot: un alt hoţ de maşini, un adversar redutabil, vrea misiunea lui Calitri şi face tot ce-i stă în putinţă să-l îndepărteze pe Memphis.

20:30 PRO CINEMA

Suspect de crima (dramă, SUA, Franta, 2000) Cu: Gene Hackman, Morgan Freeman, Thomas Jane, Monica Belluci, Jacqueline Duprey

Avocatul Henry Hearst (Gene Hackman) este chemat la sectie de catre detectivul Victor Benezet (Morgan Freeman) sa fie interogat in legatura cu cadavrul adolescentei gasite in parc, in timp ce isi plimbacainele. Anchetatorii il suspecteaza pe Hearst ca poate fi implicat in oribila crima. Sotia avocatului va fi audiata si ea si in cele din urma confirma suspiciunile politistilor legate de sotul ei.

20:00 PRIMA TV

Un uriaș cu inima mare (comedie, S.U.A 2010) Cu: Dennis Farina, Lara Grice

Salvarea orfelinatului St. Thomas devine o adevarata batalie. Cand Walter, un orfan cu proportii “uriase”, in mod accidental, incendiaza orfelinatul, iar scoala are nevoie disperata de bani. Eddie gaseste o oportunitate uriasa pentru blandul urias in circuitul subteran MMA. Singura problema este ca Walter nu a mai omorat pana acum nici o musca. Povestea devine hilara cand Walter se confrunta cu oponentii intr-o maniera lenta si prietenoasa oferind o adevarata lectie despre viata si prietenie.

20:00 HBO

Aquaman (Acțiune, SUA, 2018) Cu: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren

Filmul este o producție Warner Bros. Pictures plină de aventură și acțiune, cu Jason Momoa în rolul principal, care ne prezintă minunata și uluitoarea lume a mărilor și oceanelor. Arthur Curry descoperă cine este cu adevărat, și anume moștenitorul de drept al regatului subacvatic Atlantis, și pornește în călătoria vieții lui, una care nu numai că-l va obliga să-și accepte identitatea, dar și să descopere dacă este demn de rolul pe care trebuie să și-l asume.

Deja ai votat!
se încarcă...