JOI

0

16:15 PRO CINEMA

919 Fifth Avenue (dramă, SUA) Cu: James Marsden, Denise Richards

O drama plasata in Manhattan, despre viata plina de stralucire a elitei new-yorkeze. Un outsider patrunde in secretele unei faimoase familii, platit fiind sa-i descrie istoria. Ben Constant accepta sa scrie biografia bogatei familii Van Degan, nu banuieste adancimea scandalului si intreaga intriga tesuta in anturajul sau. Descopera ca, desi familia are resedinta la o adresa din East Side, 919 Fifth Avenue, nedemodata de cateva generatii, mostenirea Van Degan se bazeaza pe pasiune, ambitie, lacomie si crima.

22:45 PRO TV

Justiţiarul: Zonă de război (acţiune, 2008) Cu: Ray Stevenson, Dominic West, Doug Hutchison, Colin Salmon, Wayne Knight, Dash Mihok, Julie Benz, Mark Camacho, Romano Orzari, Keram Malicki-Sanchez, Larry Day

Frank Castle (Ray Stevenson), un fost militar, a carui familie a fost ucisa de criminali, va deveni un justitiar cunoscut sub numele de Punisher. El va purta un razboi impotriva crimei organizate din New York, urmarindu-l pe capul mafiei, Billy Russoti (Dominic West). Dupa o lupta cu Frank, Russoti ramane desfigurat si jura sa se razbune sub o alta identitate, Jigsaw. Intrucat FBI-ul nu reuseste sa il captureze, Frank va merge pe urmele lui si nu va permite ca acesta sa comita fapte care sa ramana nepedepsite.

20:00 PRIMA TV

Instrucția (thriller, S.U.A.2003) Cu: John Travolta, Connie Nielsen

John McTiernan, apreciatul regizor de filme de actiune (Die Hard, The Hunt for Red October, Predator) si scenaristul James Vanderbilt prezintã Basic-Instructia, un film politist de suspans, captivant, multilateral. Alãturi de John Travolta, Connie Nielsen si Samuel L. Jackson, distributia numãrã unii dintre cei mai fascinanti actori tineri dintre care fac parte Giovanni Ribisi, Brian Van Holt, Taye Diggs, Cristian De La Fuente, Dash Mihok si Roselyn Sanchez.
Travolta interpreteazã rolul lui Tom Hardy, un fost politist care a devenit agent al Departamentului Narcotice si care este atras într-un mister ce se adânceste constant, legat de disparitia temutului si adesea dispretuitului sergent Nathan West (Jackson), ca si a mai multor soldati de elitã ai Fortelor Speciale în ceea ce pare a fi, la prima vedere un exercitiu militar de rutinã din timpul unui uragan din junglele din Panama.

23:15 HBO

Ce-și doresc bărbații (Comedie, SUA, 2019) Cu: Taraji P. Henson, Aldis Hodge, Richard Roundtree, Wendi McLendon-Covey, Tracy Morgan

Ali Davis (Taraji P. Henson) este un agent sportiv de succes care este în mod constant exclusă de către colegii ei bărbați. După o noapte nebună alături de prietenele ei, ea începe în mod misterios să audă gândurile bărbaților. Cu noua ei putere, Ali se străduiește să-i depășească pe ceilalți în timp ce concurează pentru a semna un contract cu următorul superstar al baschetului, dar provocările cu care se confruntă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou iubit.

Deja ai votat!
se încarcă...