Vineri

0

20.00 ANTENA 1

Transformers: Exterminarea (acţiune, SUA 2014) Cu: Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor

Rasa umană încearcă să se refacă după evenimentele din Transformers: Dark of the Moon, iar Autoboții și Decepticonii au dispărut cu toții de pe fața Pământului. Însă un grup de ingenioși și puternici oameni de afaceri și cercetători, convinși că este cazul să învățăm ceva din dramaticele incursiuni pe meleagurile noastre ale Transformerilor, forțează limitele tehnologiei peste ceea ce poate fi controlat – asta în vreme ce Pământul devine centrul de interes al unei străvechi și puternice amenințări a Transformerilor.

22:35 CINEMAX

Gloria Bell (Dramă-Comedie, SUA, 2018) Cu: Julianne Moore, John Turturro, Michael Cera, Caren Pistorius, Brad Garrett

Gloria (Julianne Moore) este o femeie independentă, divorțată, care își petrece zilele la slujba ei serioasă și nopțile pe ringul de dans din cluburile din Los Angeles. După ce îl cunoaște pe Arnold (John Turturro), se trezește implicându-se într-o nouă poveste de dragoste, plină de bucurii și complicații, identitate și familie. Sebastián Lelio (“A Fantastic Woman”, “Disobedience”) regizează această comedie romantică sofisticată care ne arată că dragostea poate veni în orice moment, relațiile nu sunt niciodată simple și nimic nu te poate pune la pământ atâta timp cât continui să dansezi.

22:35 HBO

Exodus: Zei și regi (Dramă, Marea Britanie, 2014) Cu: Christian Bale, Joel Edgerton, John Turturro, Aaron Paul, Sigourney Weaver

Regizată de Ridley Scott, această aventură epică spune povestea unui bărbat care a avut curajul să înfrunte un imperiu. Folosind efecte vizuale și tehnologii 3D impresionante, Scott oferă o nouă imagine poveștii lui Moise (Christian Bale), liderul sfidător care s-a ridicat împotriva faraonului Ramses (Joel Edgerton). Moise a plecat alături de foarte mulți sclavi într-o călătorie monumentală ca să scape de nenorocirile din Egipt. Dimensiunea filmului, intriga, povestea, aventurile și personajele dinamice oferă un spectacol cinematografic unic. Exodul din Egipt reprezintă prima saga eroică, dar este și o poveste bogată plină de emoții, rivalitate, trădare și căutarea disperată a libertății.

20:30 PRO CINEMA

În căutarea lui Forrester (dramă, SUA, 2000) Cu: Sean Connery, Matt Damon, Anna Paquin, Rob Brown

O legătură surprinzătoare de prietenie prinde viaţă atunci când Forrester (Sean Connery) un bătrân scriitor face cunoştinţă cu Jamal (Rob Brown), un jucător de basket cu o dorinţă ascunsă de a deveni scriitor. După ce a pierdut un pariu cu prietenii săi, Jamal intră în casa scriitorului pentru a fura un manuscris. Surprins în fapt, îşi uită rucsacul cu tot cu jurnal în el. Forrester îl citeşte, iar de aici cei doi încep să se cunoască şi să se ajute reciproc: Jamal îşi îndeplineşte visul de a deveni scriitor, în timp ce Forrester îşi reclădeşte cariera după mai bine de 40 de ani de la câştigarea Premiului Pulitzer.

Deja ai votat!
se încarcă...