SÂMBĂTĂ

0

20:00 HBO

Interviul (Comedie, SUA, 2014) Cu: James Franco, Seth Rogen, Lizzy Caplan, Randall Park, Diana Bang

Regizat de Seth Rogen și Evan Goldberg, comedia de acțiune ”Interviul” spune povestea a doi oameni de presă care reușesc să aibă o discuție cu dictatorul nord-coreean Kim Jong-un. Astfel, îi întâlnim pe Dave Skylark (James Franco) și pe producătorul său, Aaron Rapoport (Seth Rogen), de la popularul show TV Skylark Tonight. Cei doi descoperă că dictatorul nord-coreean este un fan de-al show-ului și realizează un interviu cu el, intenția lor fiind aceea de a se legitima ei înșiși ca jurnaliști. În vreme ce se pregătesc de marea călătorie către Coreea de Nord, cei doi ajung să fie recrutați de CIA și sunt trimiși într-o misiune de asasinat.

 

 

23:35 CINEMAX

Un ultim lucru (Dramă, SUA, 2018) Cu: Wendell Pierce, Jurnee Smollett-Bell, Joanne Froggatt, April Billingsley, Elizabeth Ludlow

Dylan Derringer (Wendell Pierce), un dentist singuratic din Florida, este încurajat de asistenta lui, Jaime (Joanne Froggatt), să se apropie de fiica lui Lucy (Jurness Smollett-Bell) după ce a stat mulți ani departe de ea. Astfel, el pornește într-o călătorie a descoperirii care, în cele din urmă, îi va schimba viața.

 

 

 

21.30 ANTENA 1

Prinţesa îndărătnică (comedie, SUA 2001) Cu: Julie Andrews, Anne Hathaway, Hector Elizondo, Sandra Oh, Mandy Moore

Timida adolescentã Mia Thermopolis din San Francisco este aruncatã într-o altã lume când, din senin, primeşte vestea incredibilã cã este o prinţesă adevãratã. Ca moştenitoare a tronului Genoviei, un mic principat european, Mia porneşte într-o aventurã comicã, când bunica ei, o persoanã strictã şi formidabilã, regina Clarisse Renaldi, începe sã îi dea „lecţiile de prinţesă”.

 

 

 

20:30 PRO CINEMA

Trafic criminal (acţiune, SUA, Canada, Tailanda, 2014) Cu: Dolph Lundgren, Tony Jaa, Ron Perlman, Michael Jai White, Ron Perlman, Celina Jade, Peter weller, Mike dopud, Leo Rano

Detectivul Nick (Dolph Lundgren) participă la o operaţiune a poliţiei în portul din New Jersey, unde găseşte nişte fete aduse pentru prostituţie. Din greşeală îl împuşcă pe fiul lui Victor, un fost colonel sârb, actualmente cetăţean rus. Din dorinţa de răzbunare, Victor îi ucide soţia şi fiica, iar Nick supravieţuieşte miraculos atacului brutal. Detectivul pleacă în Bangkok, unde face echipă cu Tony (Tony Jaa) importiva traficului de carne vie, având acelaşi scop, distrugerea lui colonelului.

Deja ai votat!
se încarcă...