Marţi

0

21:55 HBO

Kursk (Dramă, Belgia, 2018) Cu: Matthias Schoenaerts, Léa Seydoux, Colin Firth, Peter Simonischek, Max Von Sydow

Bazat pe dezastrul din 2000 cu un submarin Kursk, filmul urmărește ultimele ore ale unui submarin nuclear rus considerat „de nescufundat” în timp ce se scufundă pe fundul mării Barents. Câțiva membri ai echipajului supraviețuiesc exploziei inițiale, printre ei ofițerul Mikhail Kalekov (Matthias Schoenaerts) pe care îl așteaptă acasă soția însărcinată (Lea Seydoux) și copilul lui. Din păcate, operațiunea de salvare este complicată de birocrația și problemele dintre Rusia, Franța, Norvegia și Marea Britanie, iar David Russell (Colin Firth), șeful marinei britanice, încearcă să-i convinge pe oficialii ruși să accepte ajutor din afară.

20:00 PRIMA TV

Piratul cibernetic (crimă, dramă, thriller, SUA 2016) Cu: Lorraine Nicholson, Daniel Eric Gold, Callan McAuliffe

Alex Danyliuk (Callan McAuliffe), un tânăr imigrant ucrainean, pentru a-și ajuta părinții gata să fie executați silit de o bancă, recurge la ilegalități comise prin intermediul internetului. La început, până și-a strâns banii pentru a merge la facultate, a recurs la click-uri aducătoare de mic profit, dar, într-o cafenea, văzând o știre referitoare la o organizație de tip ”anonymous”, i-a venit ideea de a face parte dintr-o astfel de structură ilegală, care se ocupă cu vânzările pe piața neagră.

 

17:30 CINEMAX

Averno (Aventuri, Bolivia, 2018) Cu: Paolo Vargas, Luigi Antezana, Alejandro Marañon, Fred Nunez, Leonel Fransezze

Tânărul lustragiu Tupah pornește într-o călătorie disperată ca să-și găsească unchiul pierdut în Averno, un loc unde locuitorii andini cred că morții coexistă alături de vii și unde totul își găsește fața opusă. Într-o călătorie periculoasă prin lumea subterană, el se confruntă cu cele mai mari temeri pe măsură ce mitul și realitatea se amestecă la nesfârșit și noaptea plină de moarte din La Paz dezvăluie fața suprarealistă a imaginarului din Anzi.

22:30 PRO CINEMA

Lilieci (thriller, SUA, 1999) Cu: Lou Diamond Phillips, Dina Meyer, Tim Whitaker, Leon

Un experiment guvernamental care nu a mers aşa cum se speră transformă liliecii dintr-un oraş texan în creaturi foarte agresive, inteligente şi omnivore, care terorizează viaţa locuitorilor din Gallup. Sheila Casper (Dina Meyer), o specialistă în studiul liliecilor şi asistentul ei Jimmy sunt aduşi în oraş pentru a opri atacul făpturilor nopţii înainte că ignoranţa oamenilor să aducă iadul în acele locuri.

Deja ai votat!
se încarcă...