MIERCURI

0

23:05 CINEMAX

Cei vindecați (Dramă, Irlanda, 2017) Cu: Ellen Page, Sam Keeley, Tom Vaughan-Lawlor, Stuart Graham, Paula Malcomson

Ce se întâmplă când morții-vii revin la viață? Într-o lume devastată de ani de zile de un virus care îi transformă pe cei infectați în zombi-canibali, se găsește un leac și începe procesul anevoios de integrare a supraviețuitorilor înapoi în societate. Printre ei se află Senan (Sam Keeley), un tânăr bântuit de actele îngrozitoare comise când era infectat. Primit înapoi de familia cumnatei văduve (Ellen Page), Senan încearcă să o ia de la capăt, dar oare societatea este pregătită să-i ierte pe cei ca el? Sau frica și prejudecățile vor distruge din nou lumea? Filmul este o poveste înspăimântătoare despre vină și mântuire.

 

18:05 HBO

Tolkien (Dramă, SUA, 2019) Cu: Nicholas Hoult, Lily Collins, Colm Meaney, Derek Jacobi, Anthony Boyle

Filmul explorează anii de inițiere ai autorului rămas orfan în timp ce își face prieteni, găsește dragostea și inspirația artistică în rândul unui grup de colegi marginalizați, la fel ca el. Frația lor se consolidează pe măsură ce se maturizează și se confruntă împreună cu dragostea și pierderea, inclusiv relația tumultoasă a lui Tolkien cu iubita lui Edith Bratt. Dar izbucnirea Primului Război Mondial amenință să le distrugă relațiile. Toate aceste experiențe îl vor inspira pe Tolkien să-și scrie celebrele romane cu lumea din Middle-earth.

 

20:30 PRO CINEMA

 Cântec de leagăn (dramă, SUA, 1998) Cu: Jessica Lange, Gwyneth Paltrow, Johnathon Schaech, Nina Foch

După ce Helen (Gwyneth Paltrow) l-a întâlnit pe Jackson Baring a considerat că este cu adevărat norocoasă, căci bărbatul acesta este tot ce-a visat vreodată: este tandru, arătos şi are un viitor strălucit în faţă. După ce Helen rămâne însărcinată, cei doi hotărăsc să se căsătorească şi să se mute în oraşul natal al lui Jackson, în Kilronan. După ce a rămas văduvă, Martha (Jessica Lange), mama lui Jackson, a condus singură imensa proprietate a familiei, iar întoarcerea fiului ei nu poate decât s-o bucure. Însă dragostea pe care o simte Martha pentru Jackson capătă cu timpul accente patologice, care transformă în iad viaţa proaspetei lui soţii.

20:30 PRO TV

Dreptate la înălţime (acţiune, SUA, 2012) Cu: Sam Worthington, Mandy Gonzalez, William Sadler, Barbara Marineau, J.Smith-Cameron, Anthony Mackie, Patrick Collins, Jamie Bell

Nick Cassidy (Sam Worthington) ajunge în închisoare pentru o infracţiune pe care nu a comis-o. El este acuzat că a furat un diamant valoros. Singura lui şansă să îşi demonstreze nevinovăţia este să evadeze, lucru care se şi intampla. Îmbrăcat la costum, urcă la ultimul etaj al unui hotel din Manhattan şi ameninţa că se sinucide. Trupe SWAT, o echipă de pompieri şi un psiholog se deplasează la faţa locului. În timp ce joacă rolul sinucigaşului, fratele lui, Joey (Jamie Bell), şi prietena încearcă să îi demonstreze nevinovăţia.

 

Deja ai votat!
se încarcă...