JOI

0

21:30 PRO TV

 O luptă personală (acţiune, SUA, 2006) Cu: John Cena, Robert Patrick, Kelly Carlson, Anthony Ray Parker, Abigail  Bianca, Manu Bennett, Drew Powell

Întors din Irak, împotriva voinţei lui, John Triton (John Cena) are mai mult timp de petrecut  alături de soţia lui, Kate (Kelly Carlson). Însă planurile îi sunt date peste cap, când un grup de hoţi de diamante, conduşi de Rome (Robert Patrick) îi răpesc soţia. Nimic nu îl opreşte pe John să demareze propriul război în încercarea de a-şi salva iubita.

 

 

21:00 CINEMAX

Arctic (Dramă, Islanda, 2018) Cu: Mads Mikkelsen, Maria Thelma Smáradóttir, Tintrinai Thikhasuk

Avionul unui bărbat se prăbușește în pustietatea arctică. În fiecare zi el trece prin aceeși rutină sperând să fie salvat. Într-o zi rugăciunile îi sunt ascultate – un elicopter apare. Dar o puternică furtună de zăpadă îl omoară pe pilot și îl rănește grav pe co-pilot. Bărbatul are două opțiuni: să stea în epava avionului și să se pregătească pentru moarte sau să plece singur spre cea mai apropiată stație polară, aflată la sute de kilometri distanță. Dacă optează pentru a doua variantă, șansele de supraviețuire sunt zero.

 

 

 

22:30 HBO

Siberia (Polițist, SUA, 2018) Cu: Keanu Reeves, Ana Ularu, Pasha D. Lychnikoff, Dmitry Chepovetsky, Molly Ringwald

Lucas (Keanu Reeves), un comerciant american de diamante, călătorește la St. Petersburg ca să vândă niște diamante albastre rare, de origine îndoielnică. Afacerea nu merge bine și el pleacă în Siberia în căutarea partenerului său dispărut și acolo se îndrăgostește rapid de Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele. Pe măsură ce pasiunea dintre ei devine mai puternică, se complică lucrurile și în lumea înșelătoare a traficului de diamante de care Lucas nu poate scăpa. Cele două lumi se ciocnesc, iar Lucas caută o scăpare dintr-o situație fără ieșire.

 

 

22:30 PRO CINEMA

Dincolo de moarte (dramă, SUA, 1990) Cu: William Baldwin, Julia Roberts, Kiefer Sutherland, Kevin Bacon

Film distins cu Oscar pentru cele mai bune efecte sonore. Într-o încercare temerară de a afla ce ne aşteaptă pe toţi după moarte, câţiva prieteni, colegi la Medicină, concep un plan prin intermediul căruia, unul câte unul, să-şi provoace oprirea temporară a oricărei activităţi cerebrale, pentru a “simţi” moartea înainte de a fi readuşi la viaţă. Unii dintre ei sunt “ucişi” şi apoi înviaţi cu amintiri extrem de puternice, iar experimentul este considerat un succes. Dar, deşi pare că au câştigat mai mult decât îşi propuseseră iniţial, trecutul pur şi simplu dă buzna peste ei şi îi bântuie.

 

Deja ai votat!
se încarcă...