Marţi

0

22:30 PRO CINEMA

Spânzurătoarea (thriller, SUA, 2000)Cu: Lou Diamond Phillips, Madchen Amick, Vince Corazza, Robert Hârle

Unul dintre cele mai vechi şi cunoscute jocuri pentru copii din lume, spânzurătoarea, devine un instrument cumplit de tortură în mâinile unui criminal. Nick Roos (Lou Diamond Phillips), un detectiv din cadrul poliţiei, este pe urmele unui periculos criminal în serie care, înainte de a-şi ucide victimele le torturează, jucându-se cu ele, dar şi cu poliţia o variantă de coşmar a jocului spânzurătoarea. Pentru că nu pot găsi cuvintele potrivite, poliţiştii apelează la ajutorul unui medic psihiatru, Grace Mitchell (Madchen Amick, cunoscută din filmul “Faţă în faţă”). Una dintre victimele criminalului este găsită chiar în casa lui Grace şi se pare că există numeroase legături între ea şi persoanele ucise. Cu toate acestea, Roos nu crede că Grace ar putea fi criminalul, ci mai degrabă cineva doreşte ca ea să fie acuzată de toate acele crime. Un thriller plin de tensiune, cu numeroase răsturnări de situaţie, realizat de Ken Girotti, regizorul serialului “Nikita”.

20:00 PRIMA TV

Impact mortal (acțiune, SUA 2015) Cu: Mickey Rourke, Freida Pinto, Ryan Kwanten

John călătoreşte prin America de Sud şi se implică deseori în lupte neletale: Doi concurenţi intră într-o arenă echipaţi cu veste antiglonţ, iar apoi se împuşcă reciproc în abdomen până când unul dintre ei iese din cercul în care se află. Dacă cineva trage într-un loc neprotejat de vestă este descalificat. Multe ţări au scos în afara legii acest joc din cauza mafiei pariurilor. John ajunge să facă pereche cu o femeie pe nume Colt care are nevoie de ajutor pentru a da de urmele ucigaşului fratelui ei. John, pe de altă parte, încearcă să îl găsească pe legendarul luptător Zorringer care acum stă într-o zonă izolată şi nu se întrece decât cu cei mai buni dintre cei buni.

21:30 PRO TV

Cursă explozivă (acţiune, SUA, Bulgaria, 2013) Cu: Ehan Hawke, Selena Gomez, Jon Voight, Rebecca Budig, Paul Freeman, Bruce Payne

Brent Magna (Ethan Hawke) este un fost pilot de curse, a cărui soţie îi este răpită. Bărbatul porneşte într-o cursă contra cronometru pentru a o salva, însă trebuie să comită o serie de infracţiuni. Răpitorul îi va da o serie de instrucţiuni pe care Brent nu are de ales decât să le urmeze dacă vrea să îşi mai vadă soţia în viaţă.

17:20 HBO

Candidatul (Dramă, SUA, 2018) Cu: Hugh Jackman, Vera Farmiga, J.K. Simmons, Alfred Molina, Molly Ephraim

Hugh Jackman îl interpretează pe carismaticul politician Gary Hart în această dramă regizată de Jason Reitman. Filmul urmărește ascensiunea și decăderea senatorului Hart care i-a fascinat pe tinerii votanți și care a fost considerat candidatul principal la nominalizările din 1988 ale partidului democrat pentru președinție până când campania lui a trecut pe locul doi după povestea relației extramaritale pe care a avut-o cu Donna Rice. În timp ce jurnalismul politic și jurnalismul de tabloid s-au amestecat pentru prima dată, senatorul Hart a fost obligat să se retragă din cursă. Aceste evenimente au avut un impact profund asupra scenei politice americane și internaționale.

Deja ai votat!
se încarcă...