MIERCURI

0

23:05 HBO

Identitate (Thriller, SUA, 2003) Cu: John Cusack, Ray Liotta, Amanda Peet, John Hawkes, Clea Duvall

James Mangold, scenarist-regizor al filmelor “Cop Land” și “Girl, Interrupted”, și Cathy Konrad, producătoarea filmelor “Scream”, și-au unit forțele realizând un thriller ce te pune pe gânduri cu un final original și tulburător. Zece persoane, care nu se cunosc între ele, dar care ascund fiecare propriile secrete, găsesc refugiu la un motel decrepit, în timpul unei furtuni teribile. Un șofer de limuzină (John Cusack), o fostă vedetă a anilor 80’ (Rebecca DeMornay), un polițist (Ray Liotta) care transportă un criminal (Jake Busey), o fată de moravuri uşoare (Amanda Peet), o pereche de tineri căsătoriți (Clea Du Vall și William Lee Scott) și o familie care trece printr-o criză (John C. McGinley, Leila Kenzle, Bret Loehr). Sentimentul de ușurare oferit de adăpost dispare repede, fiind înlocuit de unul de frică teribilă, pe măsură ce clienții motelului încep să moară unul câte unul. Cei rămași în viață înțeleg repede că, dacă vor să supraviețuiască, trebuie să descopere secretul care i-a adus pe toți împreună.

20:30 PRO CINEMA

Bătălie pe role (SUA/Germania/Japonia, 2002) Cu: Chris Klein, Rebecca Romjin, Jean Reno

Jonathan, un pasionat al sporturilor extreme, este recrutat de Alexis Petrovich, inventatorul unui nou sport – rollerball – în echipă sa. Setea de adrenalină a lui Jonathan este pe deplin satisfăcută de rollerball, un sport dur, în care nu există reguli. Însă Alexis observă că, pe măsură ce spectacolul devine din ce în ce mai sângeros, audienţa este şi ea mai mare, aşa că mituieşte membrii diferitelor echipe să fie din ce în ce mai violenţi. Curînd, Jonathan şi colegii săi de echipă descoperă că în competeţiile de rollerball nu trebuie să lupte pentru victorie, ci pentru propriile lor vieţi. Iar marele lor adversar nu este echipa alături de care trebuie să concureze, ci chiar Alexis, patronul lor.

22.00 ANTENA 1

Oare cum o reuşi? (comedie, SUA 2011) Cu: Sarah Jessica Parker, Greg Kinnear, Pierce Brosnan

Faceți cunoștință cu Kate Reddy – soție, mamă, femeie de carieră și jongleur prin excelență. Viața lui Kate e agitată, dar, altfel, grozavă. Are un soț minunat, Richard, arhitect care tocmai s-a lansat pe cont propriu. Are și doi copii adorabili, Emily, care a împlinit șase ani, și Ben, un puști care o iubește mai mult decât orice pe lume. Și mai are și o slujbă care-i place, ca manager de investiții la filiala din Boston a unei companii financiare de la New York.

19:25 CINEMAX

Anna și Ben (Comedie, SUA, 2017) Cu: Zoe Lister-Jones, Adam Pally, Fred Armisen, Hannah Simone, Susie Essman

Filmul spune povestea unui cuplu, Anna (Zoe Lister-Jones) și Ben (Adam Pally), care se ceartă mereu. Ei sunt sfătuiți de terapeutul lor să încerce să-și rezolve problemele într-un mod neconvențional și să se folosească de iubirea comună față de muzică. Ei se hotărăsc să-și transforme certurile în cântece și, cu ajutorul vecinului lor Dave (Fred Armisen), ei formează o trupă. Filmul este o poveste despre dragoste, pierdere și rock&roll.

Deja ai votat!
se încarcă...