JOI

0

21:30 PRO TV

Condamnat să ucidă (acţiune, SUA, Franta, Grecia, Rusia, 2014) Cu: Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld, connie Nielsen, tomas Lemarquis, Richard Sammel, Marc Andreoni

Ethan Runner (Kevin Costner) este un spion internaţional care acceptă o ultimă misiune din cariera: să descopere identitatea unui terorist pregătit să ucidă mii de oameni. Bărbatul suferă de o boală incurabilă şi în schimbul unui medicament experimental, care îi poate salva viaţa, a fost nevoit să accepte această ultimă misiune.

22.00 ANTENA 1

Misiune de salvare (aventuri, SUA 2012) Cu: Drew Barrymore, John Krasinski, Kristen Bell, Ted Danson

Reporterul de știri locale Adam Carlson de-abia așteaptă să scape de deplasarea în Alaska pentru a transmite știri din zone mai importante. Exact când apare știrea care poate să-i schimbe cariera, se trezește că nu are deloc exclusivitate, ci, dimpotrivă, și restul lumii o vânează. Dintre toți cei care vin să transmită știrea sau cei care se implică în acțiune, cum ar fi un mogul petrolist, șefi de stat, sau reporteri disperați după știri senzaționaliste, cea care îl îngrijorează cel mai mult este Rachel Kramer, nu numai pentru că e o activistă pentru mediu căreia nu-i este teamă să-și exprime cu voce tare opiniile, ci și pentru că… a fost iubita lui. Timpul se scurge, iar Rachel și Adam trebuie să se coalizeze împotriva voinței lor cu nativii inuiți, companii petroliere și forțe militare americane, dar și sovietice, pentru a lăsa departe conflictele și a elibera balenele captive sub ghețuri. Pe măsură ce atenția lumii se focalizează aici, salvarea acelor animale aflate în pericol reușește să devină o misiune comună unor națiuni aflate de mult timp în conflict, aducând un dezgheț, chiar dacă temporar, în cursul Războiului Rece.

22:30 PRO CINEMA

Furtună electrică (acţiune, SUA, Canada, 2011) Cu: Carlos Bernard, Crystal Allen

Pe o insulă, patru adolescenți se joacă într-un cimitir şi decid să facă asta în mijlocul unei masive furtuni cu fulgere. Un fulger lovește o piatră funerară care se crapă în două, provocând o fisură în pământ. Piatră are legătură cu un eveniment tragic din trecutul insulei atunci când un preot rebel a condus mai mulți oameni într-un ritual de sinucidere în masă. Înainte ca tinerii să plece, unul din grup, Will, decide să se ușureze pe piatra distrusă. O ceață ciudată se ridică din pământ și îl atacă, transformându-l rapid în cadavru.

17:30 CINEMAX

Genesis (Dramă, Ungaria, 2018) Cu: Milán Csordás, Anna Marie Cseh, Enikő Anna Illési, Lídia Danis, Levente Molnár

Filmul oferă o prezentare dramatică a păcatului, a catharsisului și a renașterii. Povestea se învârte în jurul unui băiat Roma a cărui copilărie se termină brusc atunci când își pierde familia în urma unui atac brutal și tragic. Deja copleșită de munca ei, o tânără avocată cedează presiunii venite din partea superiorului ei și acceptă să-l apere pe unul dintre bărbații judecați pentru implicarea într-o serie de crime rasiste. În timp ce adună informații despre caz, îl cunoaște pe băiatul Roma și întâlnirea lor le va schimba viețile pentru totdeauna. O adolescentă misterioasă devine și ea implicată în caz când secretele întunecate ale iubitului ei ies la iveală.

Deja ai votat!
se încarcă...