Vineri

0

20:30 PRO CINEMA

10 lucruri nu-mi plac la tine (comedie, SUA,1999) Cu: Heath Ledger, Julia Stiles, Joseph Gordon-Levitt, Larisa Oleynik, David Krumholtz

O tânără frumoasă, dar distantă, Kat, refuză orice băiat care îndrăznește să se apropie de ea. Obișnuitele petreceri ale colegilor, la care sora mai mică Bianca tânjește de mult, sunt pentru Kat plictisitoare. Conform hotărârii tatălui lor, Bianca nu poate ieși din casă decât dacă este însoțită de Kat. Bianca și câțiva colegi pun la cale planul îmblânzirii ei. Este nevoie de un băiat de care Kat să se îndrăgostească. Dar joacă lor este luată de Kat în serios.

22:00 PRIMA TV

Eu cu cine mă mărit? (comedie romantică, SUA 2001) Cu: Jennifer Lopez, Matthew McConaughey

Nimeni nu înţelege dragostea şi romantismul mai bine decât Mary Fiore (Jennifer Lopez) – cea mai cunoscută organizatoare de nunţi din San Francisco. Specialistă în îndeplinirea viselor altora, ea e prea ocupată ca să mai aibă şi o viaţă personală. În timp ce sărbătoreşte o nouă şi importantă comandă – nunta bogatei Fran Donolly (Bridgette Wilson-Sampras) – Mary este salvată de la o coliziune aproape fatală, cu un container scăpat de sub control, de către chipeşul doctor Steve Edison (Matthew McConaughey). După ce petrec împreună o seară încântătoare, Mary crede ca a găsit, în sfârşit, un motiv pentru a se îndrăgosti. Din nefericire, va descoperi în curând ca Steve este viitorul soţ al lui Fran Donolly, şi ca Mary este organizatoarea nunţii lor. Cariera şi Cupidon se ciocnesc cap în cap.

22.00 ANTENA 1

John Wick 2 (acţiune, SUA 2017) Cu: Keanu Reeves, Rubi Roşe, Ian McShane

După ce declanșează un adevărat măcel împotriva criminalilor care i-au ucis cățelușa, super-asasinul John Wick, pensionat de altfel, își recuperează iubitul Mustang 1969 de la mafioții ruși care i-o furaseră, consecința fiind o spectaculoasă urmărire de mașini pe aglomeratele străzi ale New Yorkului. La scurt timp după ce se întoarce acasă, planul lui John de a-și relua viața de civil liniștit este dat peste cap de gangsterul italian Santino D.

19:25 CINEMAX

Krystal (Dramă-Comedie, SUA, 2017) Cu: Rosario Dawson, Nick Robinson, T.I., Grant Gustin, Felicity Huffman

Filmul este o dramă amuzantă despre Taylor Ogburn, un tânăr din sud care are o problemă ciudată la inimă – din cauza asta nu poate merge la facultate, nu are voie să bea băuturi alcoolice și nici să experimenteze viața. Când o întâlnește pe femeia visurilor sale, o fostă prostituată alcoolică și dependentă de droguri cu un fiu de 16 ani aflat în scaun cu rotile, Taylor pretinde că este în grupul alcoolicilor anonimi ca să încerce să o cucerească. Membrii familiei lui au ceva de spus despre această femeie imprevizibilă. Problemele din trecut îi afectează pe cei doi îndrăgostiți, dar ca să aibă măcar o șansă de reușită Taylor trebuie să-și confrunte demonii și să învețe ce înseamnă să trăiască fără frică.

Deja ai votat!
se încarcă...