SÂMBĂTĂ

0

20:30 PRO CINEMA

Trenul cu bani (acţiune, SUA, 1995) Cu: Wesley Snipes, Woody Harrelson, Jennifer Lopez, Robert Blake

Charlie (Woody Harrelson) şi John (Wesley Snipes) au fost crescuţi de mici ca doi fraţi. Când avea doar câţiva anişori, Charlie a fugit dintr-un orfelinat şi a fost adoptat de familia lui John. Charlie este alb şi cam sărit de pe fix, John este negru şi la piele şi la umor. Cei doi sunt poliţişti şi zona lor de acţiune este metroul din New York. Una dintre îndatoririle lor este să păzească trenul care transportă milioane de dolari spre banca rezervelor federale. Trenul nu a fost niciodată jefuit, spre mândria şefului celor doi, un tip corupt şi despotic. Mai în glumă, mai în serios, Charlie, care a acumulat datorii imense de pe urma jocurilor de noroc, îi propune lui John să jefuiască trenul cu bani. În ciuda opoziţiei iniţiale a lui John, ideea trăsnitului Charlie va fi pusă în aplicare, dar riscurile vor fi uriaşe.

22:00 CINEMAX

Gundermann (Biografic, Germania, 2018) Cu: Alexander Scheer, Anna Unterberger, Axel Prahl, Thorsten Merten, Eva Weissenborn

Acest film biografic urmărește viața lui Gerhard Gundermann, un cântăreț din estul Germaniei care a fermecat publicul cu versurile inteligente ale baladelor melancolice și ale cântecelor rock. Gundermann a lucrat toată viața în mine de cărbune, a avut păreri puternice de stânga și melodiile lui includeau adesea critici sociale. Partea întunecată a vieții lui a inclus cooperarea cu poliția secretă germană (Stasi), lucru pe care l-a recunoscut public după căderea Cortinei de Fier.

22:15 PRO TV

Goosebumps: Îți facem părul măciucă (aventuri) Cu: Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush

Adolescentul Zach Cooper (Dylan Minnette) este supărat că a trebuit să se mute dintr-un oraș mare într-unul mic. Însă o rază de speranță apare când întâlnește o fată frumoasă din vecini, pe nume Hannah (Odeya Rush) și leagă o nouă prietenie cu Champ (Ryan Lee). Dar fiecare lucru bun are și partea lui întunecată, așa că Zach află destul de repede că misteriosul tată al lui Hannah este de fapt R.L. Stâne (Jack Black), autorul seriei de succes, Goosebumps. Zach începe să afle tot felul de lucruri despre vecinii săi.

21:45 HBO

Rocketman (Biografic, Marea Britanie, 2019) Cu: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard, Gemma Jones

Filmul este o fantezie muzicală epică despre incredibila poveste a anilor de debut ai lui Elton John și urmărește călătoria de transformare a pianistului timid Reginald Dwight în superstarul internațional Elton John. Această producție inspirațională care se desfășoară pe fundalul celor mai cunoscute melodii ale lui Elton interpretate de Taron Egerton spune povestea universală a modului în care un băiat dintr-un mic oraș a devenit una dintre cele mai importante figuri din cultura pop. Din distribuție mai fac parte Jamie Bell, în rolul lui Bernie Taupin, partenerul de scris al lui Elton, Richard Madden este John Reid, primul manager al lui Elton, și Bryce Dallas Howard ca Sheila Farebrother, mama lui Elton.

Deja ai votat!
se încarcă...