DUMINICĂ

0

23:00 PRIMA TV

Nuntă cu repetiție (românce/familie, S.U.A, 2018) Cu: Nicole Gale Anderson, Parker Young, Karissa Lee Staples

Abby este proprietara unei afaceri de organizatori de nuntă pentru acele cupluri ale căror nunți nu au mers atât de bine prima dată. Emily, verișoara lui Abby vrea ca ea să se ocupe de ea și de cea de-a doua nuntă a soțului său militar Dan, după ce s-a întors din străinătate. Abby este încântată. Însă fratele lui Dan, Peter este fostul ei logodnic pe care l-a părăsit după o tentativă de nuntă dezastruoasă. Abby acceptă să se ocupe de organizarea nunții celor doi fără să știe că Peter le-a promis lui Dan și Emily că va finanța și va organiza cea de-a doua nuntă pentru ei.Când află, Abby este de acord cu reticență să încerce să lucreze împreună cu Peter pentru a oferi nuntă perfectă. Lucrurile sunt destul de complicate și apoi sentimente vechi, bune și rele intră pentru a complica și mai mult situația.

21:00 CINEMAX

Peel (Dramă, Marea Britanie, 2019) Cu: Emile Hirsch, Jack Kesy, Shiloh Fernandez, Jacob Vargas, Garrett Clayton

Peel Munter a fost abandonat de tatăl lui când avea doar 5 ani și a fost crescut aproape în izolare de o mamă iubitoare, dar foarte grijulie și instabilă emoțional. Când mama lui moarte brusc, Peel, acum în vârstă de 30 de ani, rămâne complet singur. Fără o slujbă, fără familie sau prieteni, el trebuie să facă o alegere: să trăiască singur și neliniștit, ca mama lui, sau să schimbe cursul destinului său și să se avânte în necunoscut. Peel dedice să accepte niște chiriași deoarece nu poate plăti ratele la casă. În scurt timp, el își face o nouă familie, dar unul dintre colegii lui de cameră îi trădează încrederea și îl obligă pe Peel să plece în căutarea fraților săi care au fost luați de lângă el cu mulți ani în urmă.

22:30 PRO CINEMA

Vânătoarea de spioni (dramă, SUA, UK, Germania, 2014)

Cu: Philip Seymour Hoffman, Rachel McAdams, Daniel Bruhl, Grigoriy Dobrygin, nina Hoss, Daniel Bruhl

Gen: drama

Hamburg, Germania, în zilele noastre. Un bărbat misterios, pe jumătate cecen, pe jumătate rus, cu cicatrici oribile de pe urma torturilor, apare în comunitatea islamică a oraşului, căutând cu disperare ajutor, încercând să se ascundă de cei care îi vreau răul. El încearcă să recupereze averea tatălui său, un rus care a murit. În acest scop ia legătura cu un bancher britanic şi cu o tânără avocată care luptă pentru a proteja drepturile imigranţilor. Cine e acest misterios tânăr? O victimă, un hoţ sau chiar un extremist cu planuri distrugătoare? De la distanţă, cu toţii sunt urmăriţi de fostul şef a unei unităţi germane de spionaj, un bărbat inteligent, care încearcă să-şi dea seama de mecanismele care-i animă pe ceilalţi.

20:00 PRO TV

Doctor Strânge (acţiune, SUA, 2016) Cu: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt, Scott Adkins, Zara Phythian, Katrina Durden

Gen: acţiune

În urma unui accident doctorul Stephen Strânge (Benedict Cumberbatch) îşi pierde abilitatea de a opera. O întâlnire providenţială cu un vrăjitor înţelept, retras pe culmile munţilor Himalaya, i-ar putea deschide lui Strânge calea către secretele magiei.

Deja ai votat!
se încarcă...