Luni

0

20:30 PRO CINEMA

În armată (comedie, SUA, 1994) Cu: Pauly Shore, Andy Dick, Lori Petty

Gen: comedie

Bones și Jack sunt doi tineri care oricât s-au străduit nu au reușit niciodată să apuce calea cea bună în viață. Ca să pună capăt eșecurilor constante, dar și pentru a câștiga niște bani, cei doi decid să meargă în armată. Însă nici nu se termină bine instrucția și Bones și Jack se trezesc combatanți în primele linii în conflictul cu niște grupări arabe. Împreună cu câțiva camarazi de arme, ei trebuie să salveze cumva situația, dar și lumea, deși arta războiului nu au apucat s-o cunoască decât din filme.

20:00 PRIMA TV

Pentru patrie (acțiune, S.U.A 2017) Cu: Bill Goldberg, Kenny Johnson, Mindy Robinson

Un vagabond descoperă planurile invadării Americii. În momentul în care încearcă să îi vorbească şerifului despre această descoperire şocantă acesta din urma refuza să îl creadă şi îl închide pentru vagabondaj. Însă când şeriful observa comportamentul straniu al localnicilor începe să se îngrijoreze şi să creadă spusele vagabondului. Cinci localnici decid să se infiltreze în celula teroristă şi să dejoace planurile acestor terorişti periculoşi.

19:25 CINEMAX

Nona (Dramă, SUA, 2017) Cu: Kate Bosworth, Sulem Calderon, Jesy McKinney, Diana Cabuto, Jasper Polish

Filmul spune povestea Nonei, o fată din Honduras, care-l cunoaște pe Hecho, un băiat fermecător. El îi promite că o va duce în siguranță în America la mama ei. Dar el își încalcă promisiunea și ea trebuie să facă față unei călătorii periculoase. Nona, prescurtarea de la No Name (fără nume), va livra un mesaj care va schimba modul în care oamenii văd traficul de persoane.

22:15 HBO

Foc Viu (Horror, SUA, 2019) Cu: Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A. Dunn, Matt Jones, Meredith Hagner

Filmul urmărește aventurile unui băiat de pe o planetă extraterestră care ajunge în America rurală. Cuplul care îl găsește încearcă să-l crească să devină un bărbat bun în timp ce-l ajută să-și controleze puterile miraculoase pe care le are. Dar băiatul nu devine un erou. În schimb, impulsurile lui negative încep să-l controleze transformând răzvrătirea normală și anxietatea maturizării într-un coșmar mortal. Pe măsură ce puterile lui cresc și lucrurile încep să scape de sub control, părinții lui trebuie să găsească un mod prin care să-l oprească și să descopere dacă fiul lor are o parte pozitivă în el.

Deja ai votat!
se încarcă...