SÂMBĂTĂ

0
Al Pacino

22:30 PRO CINEMA

Danny Collins (biography, SUA, 2015) Cu: Al Pacino, Annette Bening, Jennifer Garner

Al Pacino este starul acestui film inspirat de evenimente petrecute în realitate. El este Danny Collins, un cântăreț rock care a cunoscut faima în anii ’70 și care nici acum, la bătrânețe, nu vrea să renunțe la plăcerile vieții de star rock. Când impresarul său (Christopher Plummer) descoperă că celebrul John Lennon i-a trimis lui Collins o scrisoare cu 40 de ani în urmă, eroul decide să schimbe direcția și începe o emoționantă călătorie care îi readuce aproape membrii familiei și îl face să o ia din nou de la capăt.

20:00 PRIMA TV

Evadare în zori (acțiune, dramă – SUA, 2006) Cu: Christian Bale

Filmul spune povestea adevărată a vieții lui Dieter Dengler, un pilot de război, împușcat și luat prizonier în Laos în timpul Războiului din Vietnam. Dengler a organizat o evadare periculoasă pentru un mic grup de prizonieri de război, din care făcea parte și Duane Martin.

19:10 CINEMAX

Balerină (Dramă, Belgia, 2018) Cu: Victor Polster, Arieh Worthalter, Oliver Bodart, Tijmen Govaerts, Katelijne Damen

Lara, o fată în vârstă de 15 ani, este hotărâtă să devină o balerină profesionistă. Sprijinită de tatăl ei, este acceptată la o școală nouă și începe să lucreze din greu. Frustrările și nerăbdarea adolescentei sunt amplificate când își dă seama că trupul ei nu se supune ușor disciplinei stricte deoarece s-a născut băiat.

16:25 HBO

Dezastrul din San Andreas (Acțiune, SUA, 2015) Cu: Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi

După ce falia San Andreas cedează și provoacă un cutremur masiv de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) și fosta lui soție (Carla Cugino) își unesc forțele și pleacă spre San Francisco pentru a-și salva fiica prinsă printre dărâmături. Dar călătoria lor reprezintă doar începutul. Iar atunci când cred că totul s-a terminat… situația se înrăutățește.

Deja ai votat!
se încarcă...