Vineri

0

22:30 PRO CINEMA

Afacere neprevăzută (comedie, SUA, 2015) Cu: Vince Vaughn, Tom Wilkinson, Dave Franco, Sienna Miller, June Diane Raphael, Britton Seara

Trunkman (Vince Vaughn) este un antreprenor, care călătoreşte prin Europa alături de cei doi asociaţi: Timothy (Tom Wilkinson) şi Mike (Dave Franco) pentru a semna cea mai importantă afacere din viaţa lor. Însă călătoria scapă de sub control pe măsură ce bărbaţii întâmpină obstacole de tot felul.

20.00 ANTENA 1

Glonţ în cap (acţiune, SUA 2012) Cu: Sylvester Stallone, Jason Momoa, Christian Slater

Jimmy Bobo, un asasin din New Orleans, face echipă cu un detectiv din New York într-o investigație de proporții, ce-i poartă de pe aleile lăturalnice ale orașului New Orleans până pe coridoarele puterii din Washington D.C.. Neobișnuitul cuplu, format în urma unor crime oribile care au afectat viețile amândurora, este decis să nu lase pe nimeni să-i stea în cale. Pentru a se răzbuna, cei doi sunt în stare să sacrifice totul.

22:30 PRIMA TV

Împotriva mafiei (acțiune/crimă, Franța 1974) Cu: Alain Delon, Riccardo Cucciolla, Daniel Ivernel

În Marsilia anilor ’30, Roch Siffredi (Alain Delon) este un gangster care trebuie să își apere imperiul împotriva mafiei italiene care încearcă să îi acapareze teritoriul și afacerile. Într-o luptă cu marele său dușman Vulpone (Riccardo Cuciolla), un mafiot italian, partenerul lui Siffredi, Francois Capella, este omorât iar Siffredi parăsește Marsilia, dar revine câțiva ani mai târziu, cu o nouă bandă de gangsteri, pentru a răzbuna moartea bunului său prieten și pentru a-l elimina pe Vulpone pentru totdeauna.

23:30 PRO TV

Care-i numărul tău? (comedie, SUA, 2011) Cu: Anna Faris, Chris Evans, Ari Graynor, Blythe Danner, Ed Begley Jr., Olover Jackson-Cohen, Heather Burns, Eliza Coupe

Ally Darling (Anna Faris) este o tânără care îşi propune să nu aibă mai mult de douăzeci de bărbaţi în viaţa ei. Ajunsă la relaţia cu numărul douăzeci încearcă să îşi dea seama care dintre cele douăzeci de relaţii pe care le-a avut a fost sufletul ei pereche. Singurul faţă de care manifestă o atracţie irezistibilă este un tânăr alături de care nu se vede în viitor. Ally încearcă să treacă peste deosebirile între ea şi acest bărbat ca în final să îşi dea seama că sunt făcut unul pentru celălalt.

Deja ai votat!
se încarcă...