JOI

0

20:30 PRO CINEMA

Dreptate la înălţime (acţiune, SUA, 2012) Cu: Sam Worthington, Mandy Gonzalez, William Sadler, Barbara Marineau, J.Smith- Cameron, Anthony Mackie, Patrick Collins, Jamie Bell

Nick Cassidy (Sam Worthington) ajunge în închisoare pentru o infracţiune pe care nu a comis-o. El este acuzat ca a furat un diamant valoros. Singura lui şansă să îşi demonstreze nevinovăţia este să evadeze, lucru care se şi intampla. Îmbrăcat la costum, urca la ultimul etaj al unui hotel din Manhattan şi ameninta ca se sinucide. Trupe SWAT, o echipă de pompieri şi un psiholog se deplasează la faţa locului. În timp ce joacă rolul sinucigaşului, fratele lui, Joey (Jamie Bell), şi prietena încearcă să îi demonstreze nevinovăţia.

22.15 ANTENA 1

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (acţiune, SUA 2003) Cu: Angelina Jolie, Gerard Butler

Aflată în faţa unei mari provocări, curajoasa vânătoare de morminte călătoreşte în întreaga lume, într-o aventură spectaculoasa care o poartă prin locuri exotice precum Hong Kong, Kenya, Tanzania, Grecia şi Marele Zid Chinezesc. Demonstrându-şi abilităţile fizice şi curajul, Lara nu se va opri până nu va găsi un locul numit „Leagănul Vieţii”, mai ales ca trebuie să salveze lumea de la cel mai mare rău posibil.

21:00 CINEMAX

Soția (Dramă, SUA, 2017)Cu: Glenn Close, Jonathan Pryce, Christian Slater, Max Irons, Harry Lloyd

În spatele oricărui bărbat mare, se află o femeie și mai impresionată. Joan Castleman (Glenn Close) este o femeie frumoasă, foarte inteligentă – soția devotată, perfectă. Și-a petrecut 40 de ani sacrificându-și talentul, visurile și ambițiile ca să-l ajute pe carismaticul ei soț, Joe (Jonathan Pryce), să-și lanseze cariera. Ea îi ignoră infidelitățile și scuzele, iar pactul lor a construit o căsnicie bazată pe compromisuri inegale. Și Joan ajunge la capătul puterilor. Când Joe se pregătește să primească premiul Nobel pentru literatură, recompensa perfectă pentru munca lui incredibilă, lovitura de grație a lui Joan este să se confrunte cu cel mai mare sacrificiu al vieții ei și cu secretul carierei lui.

20:00 HBO

Gemeni (Dramă, SUA, 2014) Cu: Bill Hader, Kristen Wiig, Luke Wilson, Ty Burrell, Boyd Holbrook

După mulți ani în care nu și-au vorbit, gemenii Maggie și Milo duc vieți diferite în părți opuse ale țării. Când amândoi simt că au ajuns la capătul răbdării, o reuniune neașteptată îi obligă să se confrunte cu modul în care și motivele pentru care viețile lor au luat-o pe un drum greșit. Pentru Maggie, asta înseamnă să-și reexamineze căsătoria cu Lance și propriile tendințe de auto-distrugere în timp ce Milo trebuie să accepte durerea unei despărțiri peste care nu a reușit să treacă. Pe măsură ce reuniunea gemenilor îi reînvigorează, ei își dau seama că acceptarea trecutului și repararea relației dintre ei sunt importante dacă vor ca viețile lor să se îmbunătățească.

Deja ai votat!
se încarcă...