DUMINICĂ

EDITORIAL USE ONLY. NO MERCHANDISING, IN US EXCLUSIVE RIGHTS APPLY Mandatory Credit: Photo by Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock (8460254cg) Samuel L Jackson 'Lorraine' TV show, London, UK - 02 Mar 2017 SAMUEL L JACKSON & BRIE LARSON The Hollywood stars join us live in the studio to reveal all on their new blockbuster movie & talk Oscar fall-out!

20:00 PRO TV

Insula craniilor (acţiune, SUA, 2017) Cu: Samuel L. Jackson, Brie Larson

Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezintă expediţia pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanţi, soldaţi și exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceștia se aventurează pe domeniul sălbatic al marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om și natură. Pe domeniul uriașei primate nu există niciun loc sigur pentru omenire, iar echipa trebuie să își folosească toate cunoștinţele pentru a supravieţui.

23:00 PRO CINEMA

Rugină şi oase (dramă, Franţa, 2012) Cu: Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts, Bouli Lanners

Ali se trezește în situația de a crește singur un copil de cinci ani. Sam este fiul lui, dar acesta abia dacă își cunoaște tatăl. Fără casă, fără bani și fără prieteni, Ali se refugiază undeva în sudul Franței, la sora lui, Anna și, din acest moment, lucrurile încep să se îndrepte pentru el. Anna le amenajează un loc în garajul său și ia copilul sub aripa ei. Într-o seară, Ali o întâlnește pe Stephanie, care este dresoare de balene. Când una dintre sesiunile ei de antrenament se sfârșește cu o tragedie, un telefon în miez de noapte îi va aduce din nou împreună pe cei doi. De data asta, Stephanie este țintuită într-un scaun cu rotile pentru și-a pierdut ambele picioare și, odată cu ele, toate speranțele pentru viitorul ei. Ali o va ajuta pe dresoarea de balene să-și recapete dorința de a trăi, iar ea va reuși să îi schimbe bărbatului perspectiva asupra vieții.

20:00 HBO

Colette (Dramă, Marea Britanie, 2018) Cu: Keira Knightley, Dominic West, Eleanor Tomlinson, Denise Gough, Fiona Shaw

După ce se mărită cu Henry Gauthier-Villars (Dominic West), un scriitor parizian de succes cunoscut sub numele de Willy, Sidonie-Gabrielle Colette (Keira Knightley) se mută din casa din copilărie din Franța rurală în splendoarea intelectuală și artistică din Paris. În scurt timp, Willy o convinge pe Colette să-i scrie lucrările. Ea scrie un roman semi-autobiografic despre Claudine, o fată de la țară, inteligentă și curajoasă, care va deveni un bestseller și o senzație culturală. După succesul romanului, Colette și Willy devin vedetele Parisului și aventurile lor inspiră alte lucrări despre Claudine. Lupta lui Colette pentru drepturile de proprietate creativă sfidează rolurile din societate și o face să depășească constrângerile societății, să revoluționeze literatură, modă și exprimarea sexuală.

21:00 CINEMAX

Remedii de aur (Dramă, SUA, 2017) Cu: Emily Browning, Adam Horovitz, Mary-Louise Parker, Lily Rabe, Jason Schwartzman

Un arhivist, Nick (Adam Horovitz), duce o existență liniștită în Brooklyn unde se ocupă de un proiect pentru socrul lui. În scurt timp, Naomi (Emily Browning), o studentă în vârstă de 20 de ani, vine din Australia ca să-l ajute pe Nick timp de un semestru. Singura persoană pe care o cunoaște în oraș este Buddy (Jason Schwartzman), un producător muzical care locuiește în același cartier. În perioada celor câteva luni pe care le petrece pe lângă Nick, Buddy și familiile lor, Naomi distruge echilibrul precar care ține laolaltă cele două gospodării.

Deja ai votat!