Luni

0
Angelina Jolie

20:30 PRO TV

Salt (acţiune, 2010) Cu: Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor, Daniel Olbrychski, August Diehl, Daniel Pearce

Evelyn Salt (Angelina Jolie) este un agent CIA respectat de toată lumea, inclusiv de către şeful ei, Ted Winter. Într-o zi, un spion rus apare pe neaşteptate la sediul CIA şi le oferă agenţilor o informaţie extrem de preţioasă: preşedintele Rusiei urmează să fie asasinat în timpul vizitei sale la New York de săptămâna viitoare, când va participă la înmormântarea vice-preşedintelui Statelor Unite. Spionul le spune şi numele viitorului asasain: Evelyn Salt. În acest timp, Evelyn nu îşi poate contacta soţul şi porneşte în căutarea lui, ceea ce îi ridică un semn de întrebare şefului său. Winter refuză să creadă ca protejata sa este o trădătoare sau agent dublu, însă acţiunile femeii par să îi contrazică opiniile. Până la urmă, întrebarea pe care şi-o pune toată lumea este: cine e Evelyn Salt şi ce plănuieşte ea, de fapt?

22:15 PRO CINEMA

Conexiune inversă (thrillerSUA, Germania, 2000) Cu: Jennifer Lopez, Colton James, Dylan Baker, Marianne Jean-Baptiste, Gerry Becker, Musetta Vander, Patrick Bauchau, Vincent D’Onofrio

Catherine Deane (Jennifer Lopez) este o tânără terapeută, care printr-un tratament inventiv şi radical poate experimenta ce se întâmplă în subconştientul altor persoane, incluzând visele lor. Atunci când criminaul în serie Carl Stargher (Vincent D’Onofrio) ajunge în comă, iar ultima sa victimă este ţinută în viaţă într-un loc ascuns, agentul FBI Peter Novak (Vince Vaughn) vine la Catherine ca la ultima lui speranţă, rugând-o să facă o minune. Novak o convinge pe Catherine să-şi folosească noua formă de terapie pentru a pătrunde în mintea bolnavă a lui Stargher. Ea va călători prin fanteziile sălbatice şi înşelătoare ale lui Carl, sperând să poată salva viaţa fiinţei nevinovate aflate în captivitate.

22:45 HBO

Bani murdari (Dramă, SUA, 2014) Cu: Tom Hardy, James Gandolfini, Noomi Rapace, Matthias Schoenaerts, John Ortiz

În această dramă, Tom Hardy interpretează un barman singuratic, Bob, ale cărui maniere contrastează puternic cu atitudinea și afacerea clandestină a șefului și vărului Marv (James Gandolfini). Din când în când barul funcționează ca un loc de spălare a banilor mafiei. Când o sumă de bani este furată, Bob și Marv trebuie să găsească banii rapid. Situația devine și mai complicată atunci când frumoasa vecină a lui Bob, Nadia (Noomi Rapace), intră în viața lui, alături de un câine abuzat și de proprietarul original al câinelui (Matthias Schoenaerts).

23:00 CINEMAX

Culoarul morții (Dramă, SUA, 1995) Cu: Susan Sarandon, Sean Penn, Robert Prosky, Raymond J. Barry, R. Lee Ermey

Sora Helen Prejean (Susan Sarandon) este o călugăriță și profesoară care locuiește în Louisiana rurală. Într-o zi, ea primește o scrisoare de la Matthew Poncelet (Sean Penn) care va fi executat pentru uciderea unui cuplu de tineri. După ce îl cunoaște pe Matthew, sora Helen este de acord să-i fie consilier spiritual și să-l ajute să amâne execuția. Totuși, afirmațiile lui Matthew, care pretinde că este nevinovat, nu sunt de încredere și este clar că este un rasist imoral. Când devine evident că sentința lui Matthew va fi dusă la bun sfârșit, sora Helen încearcă să-i ofere tot sprijinul ei, dar și să-l ghideze spre recunoașterea tuturor crimelor și spre acceptarea iertării divine. Susan Sarandon a câștigat un premiu Oscar pentru interpretarea ei, iar Sean Pean a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor.

Deja ai votat!
se încarcă...